Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 yaw ben key satın aldım. iş yerinde update'imi de yaptım güzel güzel. oyuna da girdim bir baktım ama hemen çıkmak zorunda kaldım sonra eve geldim. dosyaları aktardım falan fıstık işte. neyse besmele çektik, ama ne görüyim, patch yapamıyorum. connecting diyor peygamber demiyor.. portlarla ilgili bir sorun olabilir diye bir mesaj buldum support'ta. güzel güzel portları da açtım (ya da açtığımı sandım) fakat ama lakin, ne yaparsam yapayım oyuna patch yapamıyorum, dolayısıyla oyuna giremiyorum. imdaaak[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 bu arada evde router modem var. bununla ilgili bir salaklık olabilir mi?[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 bazen oluyor o tekrar tekrar denemeni öneririm[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Download Bunu indir direk oyuna girersin. Update yapmadan oyuna girmeni saglar.[signature][hline]Silezya - Justice Kahraman - Justice [Bu mesaj sirplaya- tarafından 11 Eylül 2004 18:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 update yapmadan da giremiyorum netstat ile portları kontrol ettim, portlar "established" olmuyor asla. devamlı kapalılar. birinin yardım etmesi lazım ama kim..[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 oyunu ilk yukledikten sonraki 116M lik update'i yapmamissa giremez , sen acik birak git acik biara baglaniyor updater'a ve yukluyor update'i ondan sonra silezya'nin gonderdigi dosya ile updater'i bypass ederk girebilirsin[signature][hline] curious about me ? photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Ilk update olmadan giremezsin Update acik dursun yogunluk nedeni ile belki bi beklersin 5-10 dk sonra duzelir.[signature][hline]Silezya - Justice Kahraman - Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 yoğunlukla alakası pek yok aslında. hiçbir portu açamıyor bilgisayar donanım& yazılım bölümünde bu başlıkta daha detaylı anlattım..[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 hayir bendede ayni problem var bekliyorsun daha sonra o giriyor ve indirmeye basliyor sadece acik birak ve uzun sureli bi isinle ilgilen[signature][hline] curious about me ? photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Bu konuyla ilgili tekrar ayrıntılı konuşmak lazım ama şunu söyleyeyim bu sorun sana veya makinana spesifik birşey değil. hepimiz yaşıyoruz. ben evde updateri bir kez bile doğru dürüst çalıştıramadım. o yüzden yapabileceğin en mantıklı şey ya beklemek (bazı arkadaşlar işe yaradığını söylüyo bende yaramiyo) yada oyunu başka biryerdee update edip eve getirmek. Sonra... Oyunun update li halini normal olanın üstüne kopyalayın. sonra updateri pass geçin oyun bağlanınca hata verecek client numaranız yanlış diye. o numarayı bir yere kaydedin ve oyunda n çıkın. registry de oyunun kayıdını bulup client numarasını size verilen mesaj daki ile değiştirin ve oyuna girin :) Bu işin tek kötü tarafı gece 12 de işyerine gidip oyunu update edip tüm dosyaları geri getirmek... Gerçi tüm dosyalara gerek yok aslında http://www.md5summer.org dan çekeceğiniz programla hangi dosyaların değiştiğini tespit edebilirsiniz ama garanti olsun... Not: oyunu update etmeden client numarasını değiştirmek işe yaramıyor...[signature][hline]COH : Razean Haner Albay Turka Paracalnox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tonguz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 bende cumadan beri ne şirketten 256 adsl nede evden 128 adsl giremiyorum firewall var/yok bağlantı kes/yeniden dene 3 gün boyunca bazen 1 saat bıraktım updater ama bağlanmıyor[signature][hline]Captain Turk Justice Tech Blaster / FIRE!!! Tonguz Eclipse - FrF Ranger/Scout/Rifleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 arkadaşlar no updater ile de giremiyordum. evdeki modemi eczanedeki ile değiştirdim sorun çözüldü :D herkese teşekkürler.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Eczane? Aha COH oynayan ikinci bir eczacımı yoksa inanmiyorum. :)[signature][hline]COH : Razean Haner Albay Turka Paracalnox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 yok annem eczacı :P ben proje danışmanlığı yapıyorum, boş zamanlarımda da okuyorum :P heheh[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar