honeydew Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 2 haftadır shoptodan oyunumu bekliyorum. hep gelirdi bu kadar gecikmezdi. bugün arkadaş deyince dank etti. olabilir mi gümrüğe takılmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honeydew Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 eğer gümrükteyse şu anda oyun hangi gümrüktedir? elimde ne tracking number var ne bişey? gidip paketim var mı diyeceğim atatürk hava limanına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 mail at adamlara en kolayı o olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 bi sürü yerde gümrük memurlarına operasyon neyin vardı bugünlerde ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 eger postayla geliyosa posta gumrugu var davutpasada ordadir eger fedex felansa havalimani gumrugunde dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ben de senditten aldım bişeyler 15 gündür bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 valla yeni kanun martta yururluge girmi$. ben marttan beri baya mal aldim. alayi geldi. ama ufak tefek $eyler. 5 oyun birden degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honeydew Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ben de bir oyun aldım bekliyorum işte. bir de cüzdan aldım onu bekliyorum. ama onu dün sipariş verdim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 senditten 20 günü geçerse ve gelmezse mail atın, "yaw pakedim gelmedi şöle böle" diyince bi form yolluyorlar oda postayla geliyor bi 20 günde onu bekliyorsun ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar