TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 huun fevzi reizle konuştum büyük produksıyon dedi:) olur dedi,peo ya söyle hazırlansın dedi:) huun&arcane
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 _Spartacus_ said: TD)Pentagram said: aga aelfricin elenmesinimi beklicez,eleme boyunca.böyle saçma sistem kurulurmu.baştan sona oyuncu olmayan birisi sunar,tarafsız olarak en güzeli odur:)serkan taraf tutmaz zaten senelerdir arkadaşımdır kendisi,sadece haksız rekabet olmasın diye bir önlem:)Böyle de işte o zaman :D "Aelfric oyuncu olduğu için stream sürekli olmaz" de. Yok haksız rekabet de bilmem ne :D Kim yayınlarsa yayınlasın maçım yokken izleyeceğim ben maçları zaten, "haksız rekabet" de değil bu. Adam sadece oyun tarzını gizleyerek kazanabiliyorsa kazanmasın daha iyi takımın hayrına. Eğer Aelfric daha öncesinde elenmişse finali ve yarı finali vs. o yapabilir diye düşünüyorum, hem daha tecrübeli hem de birçok stream yapacak kişiden daha iyi biliyor oyunu. sen hele bi aga adamın oyunculuğu hakkında fikrim yoktu, napcağını tahmin edemedim diye bir röportaj ver bak napcam ozaman =D
Uliking Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Bu arada stream snipe olayını nasıl engellemeyi düşünüyorsunuz? Gerçi az maç yayınlanırda heralde gerçek hayattan tanıdığınız kişileri yayınlarsanız yani güvenilir iki kişiyi bunun önüne geçilebilir ya da yayın 10 dk. gecikmeyle yapılabilir?
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 10 dk çok, 10 15 saniye geriden gelir böylece engellenir. zaten onu dinlerken kimse oynayamaz.kafası karışır
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Kimsenin hile yapcağını sanmıyorum ama 10-15 saniye geriden gelen bir stream dinlenirse gayet avantaj elde edilebilir.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 iyi de anlaşılır o. atıyorum biri gidip dark shrine koyduğunda öbürü bunu duyup scoutlamadan turret dikiyorsa base girişine, veya diğer mevzularda da scoutlamadan böyle şeyler varsa anlaşılır. anlatanlar da biraz dikkat ederler, böyle kritik şeyleri anlatmazlar mesela.
huun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 repten yayınlanabilir maçlar. said: iyi de anlaşılır o. atıyorum biri gidip dark shrine koyduğunda öbürü bunu duyup scoutlamadan turret dikiyorsa base girişine, veya diğer mevzularda da scoutlamadan böyle şeyler varsa anlaşılır. öyle şey mi olur? aşağı yukarı geleceği dakikalar belli dt'nin, karşı tarafın force unu göremeyen adam haklı olarak scout edemese bile basar turret. bence gerek yok o kadar ince düşünmeye ama istenirse repten yayınlanır dediğim gibi.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 bir insan hile yapacaksa,10 dk da olsa dinler.en fazla 1-2 dakkaya çıkartılır okadar.yoksa stream yapılmaz. replay olmaz,çünkü aynı anda çok maç oynancak,o replay trafiğini yönetecek kimse yok.hakem bile yok adam gibi replay trafiği çok karışır
huun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 repler gelmeden hiç bir maç sonucu açıklanmaz olur biter. bak nasıl paşa paşa yolluyorlar o zaman. adam yok diyorsan da 1 kişi yeter de artar bile maçları ve repleri takip etmek için.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 replay stream sıkıntı olur abi,her maç için siteye upload etmeleri gerekirse bukez site public olduğu için herkes skoru görür ve heyecanı kalmaz. mail atma desek oyuncular maç başına mail atmaz üşenir. oooo sıkıntı var baya ya
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 üşenir ne la. kural koy olm turnuva bu üşenmek ne.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 eyy eyy abi ne sanıosun sen.bizdeki kaprisli oyuncu modeli korede yok =D yada tamam bir mail oluştururuz,maçı yenen tüm replayları gönderir.replay adı format olarak; Oyuncu1 adı vs oyuncu2 adı kaçıncı oyun olduğu örnek Pentagram vs sleeep 1.oyun
LM Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 tr communty kaldıramaz böle organizasyonları.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 replay trafiğine bakıcak 1 arkadaş aranıyor
huun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 TD)Pentagram said: mail atma desek oyuncular maç başına mail atmaz üşenir. oooo sıkıntı var baya ya en temiz eleme şekli işte. bi rep atmaya üşenen oyuncu, takım gibi devamlılık arz eden bir topluluğa uygun disipline sahip olmadığından elenir gider. bugüne kadar kaç tane turnuva düzenledin, hangisinde repleri eksiksiz topladın dersen susarım; ama artık bazı şeylere dikkat etmek lazım derim. bunlar da sadece fikir tabii, başından el atmadığım işe sonunda gelip parlak fikirlerle girişecek değilim hehe
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 ah abi işte ben titiz iş çıkartmaya çalışıyorum biliyorum bundan önce olanları ondan yapmamaya çalışıyorum bazı şeyleri. nice cuplar gördük replay göndermeyen, esl de siliple 10 maçın 8 ini biz report ettik. Sıkıntı zaten oyuncuların sorumluluklarını tam yerine getirmemesi.Yine biz abi replayını gönder diye tırım tırım peşinden koşucaz. Ozaman kurallara ekleme yaparız,replayını göndermeyen puan alamaz.
Seele Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 mail atmayi istemeyen bi zahmet gitsin kumda oynasin.
Bursat Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 1 nci tur eşleşme tablosunun oluşumunda kura çekimi yapılacak
Seaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Bursat said: 1 nci tur eşleşme tablosunun oluşumunda kura çekimi yapılacak eline sağlık burşat çok güzel olmuş.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Burşat bir mail adresi oluşturalım, [email protected] adinda -Her tur sonunda replayları yenen taraf gönderecek diye bir kural maddesi işleyelim. -Göndermeyenler içinde; replayını göndermediği maç sayısı kadar puan kesintisine uğracağını belirtelim. -Oynanmış maç sonucu hakkında sonuç görevlisi hariç kimseye bilgi verilmesininde belirtelim. -Replaylar gönderilmesinden itibaren sırayla replay stream olacağı belirtilsin. Bu stream konusuda burada bitti.Evet problem?
Bursat Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Seaa said: eline sağlık burşat çok güzel olmuş. eyvallah Deniz saolasın
Bursat Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 mete mail atmaya gerek yok http://drop.sc/ sitesine üyelik gerektirmeden replay dosyaları upload edilir ve link belirtilen hakeme gönderilir. Çok daha hızlı olacaktır.
Uliking Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Bence gayet güzel oldu hem kimsenin hayıflanma şansıda kalmadı stream snipe diye :)
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 abi skoru gördüğü zaman herkes replay streamın zevki kalmaz.streamacı arkadaş şu replay yürütme kısımını bi logo ile kapatır TSL3 gibi, normal herkes izler., ha dersenki tek hakem görür,diğerleri görmemesini sağlarız.ozaman mail derdinden kurtuluruz.
Bursat Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 linki hakeme atacaklar kimse göremez ki görmek isteyen zaten adamın infosuna girip maç historye bakar onun önüne geçemeyiz.
Öne çıkan mesajlar