vaako51 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 herzaman kullandığım client'i kullanarak giriş yapmaya çalışıyorum, şifre e-mail'i kabul edip update yapmasına rağmen play dediğimde "use client launcher" diyor. nedir bu abi???
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Klasöre gir "riftpatchlive.exe" yi çalıştır direk. Kısayol da sorun olmuş olabilir.
vaako51 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 yok abi giremiyorum ... recover yaptım olmadı. oyunu sildim yeniden kurdum omadı. daha altı ay oynama sürem var ama oyuna giremiyorum ne yapıcam ben :(
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 aksam bazı hatalar alındı, ufak ufak pekcok hotfix geldi, bunlardan biride clint ı kullanın falan gibiydi, 20 dakika icinde hotfix i cıkarttılar, forumları kontrol edin derim trion un
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Oyunu kendi sitesinden mi aldın Steam den mi ? Bu sorundan önce PC de herhangi bir işlem yaptın mı? Format, oyunun yerini değiştirme vs felan. PC^de yönetici yetkilisi olan bir accountlamı oyunu çalıştırıyorsun. Sağ tıklayıp "Run as Administrator" seçeneği ile denedin mi? Bana patcher ile ilgili bir sorunmuş gibi geliyor, Rift forumlarına bak birde.
vaako51 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 düzeldi. teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için.
Öne çıkan mesajlar