Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kompresör aldım sonunda

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Valla bayadır bekliyordum sonunda aldım
biraz kötü başladık
içine fazla yağ koymuşum
yaklışık normalin 3 katı ehen
çalıştırınca tavana kadar yağ fışkırttı :D bütün yerler yağ tabi
sildim mildim gözlüğe gelenleri silicem diye anam ağladı tabii sonra bütün fazla yağı tuvalete boca ettim düzgün hale geldi evi falan silmem biraz uzun sürdü tabii
Sonra çalıştırdım baktım yağ mağ yok çok güzel hava basıyor 24L en küçük türünden 1 defa çalıştırıp normal basınca gelmesi baya uzun sürüyor tabii:) ama bidefa 4 bar a gelince (24 litre tabi) saatlerce kullanabiliyorsun

Boya yapmak için aldım ama gölge denilen sprey uçları 250 milyon ilşe 100 milyon arasında 0.5 ucu var tabi almadım:D onun yerine 40 milyonluk bi set aldım içinde hertürlü ucu ve hortumu var son derecede kaliteli aliminyum

Resimdeki kadar boyu motoruda aynen öyle ama markası farklı:)
fiyatı 160 milyon
set ile beraber 200 milyona geliyor

İhtiyacı olan varsa gelsin bize:)[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..

Mesaj tarihi:
chemical seni klonlamak lazım. özelsin, benzersizsin :)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
Mesaj tarihi:
ne saçmalıyorsun sen ya ben bunu almak için silah dürbünlerimi sattım millete borç verip faizi ile geri aldım okul yemek harçlığımın yarısını koymak için yemek yemedim

suslan
bonzi[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
Mesaj tarihi:
tefecilik mi yaptın[signature][hline]

[Bu mesaj Bugarea tarafından 13 Eylül 2004 20:48 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Bugarea tarafından 13 Eylül 2004 20:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Başlığı görünce "Allah hepimizi Chemical'ın gazabından korusun iyice yoldan çıktı çocukçağız :)" yazmayı düşünüyodum ama fikrimi değiştirdim.

Allah hepimizi goril gazabından korusun[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Mesaj tarihi:
said:
Bugarea, 13 Eylül 2004 20:50 tarihinde demiş ki:
said:
Chemical, 13 Eylül 2004 20:47 tarihinde demiş ki:
millete borç verip faizi ile geri aldım

bu yaptığın tefecilik

bankalar tefeci o zaman?

*!fıstık ezmeli ekmek atar*[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim..
Mesaj tarihi:
eh hayırlı olsun
gerçi benim olsa bi 200 milyonum daha farklı şeylere harcardım...

şimdi bu aleti ev dışında kullanabilcenmi,resmiden boyutunda emin olamıyorum?yanında tşıyıp sağı solu boyayabilcenmi?[signature][hline]If you could see the lover in me
And we could join our hands together
If you could see how good it could be
We'll sing these stupid songs forever

Mesaj tarihi:
said:
Chiptech, 13 Eylül 2004 20:51 tarihinde demiş ki:
said:
Bugarea, 13 Eylül 2004 20:50 tarihinde demiş ki:
said:
Chemical, 13 Eylül 2004 20:47 tarihinde demiş ki:
millete borç verip faizi ile geri aldım

bu yaptığın tefecilik

bankalar tefeci o zaman?

tamam o zaman tefecilik diye bi şey yok süpersin[signature][hline]
Mesaj tarihi:
boyutu ee benim kadar bişi
tüpsu varya hani
devirin onu
sonra üstüne motor ekleyin
öyle işte

yazlıkta mobilya boyarım kesin çok güzel lake yapılıyor zaten lake sadece böyle yapılıyor
1 mobilya boyasam 30 milyon çıkar parası:)[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
Mesaj tarihi:
hmmm,oke,ne bilim,çok ne bilim o kdarde gerekli bişi oalrk gelmedi bana :)
200 milyona kaç kutu sprey boya alıp o kdar boyayla daha deik şeyler yapabileceğinin farkındamın?ehe[signature][hline]If you could see the lover in me
And we could join our hands together
If you could see how good it could be
We'll sing these stupid songs forever

Mesaj tarihi:
sprey boya farklı
bunun yaptığı boya lake oluyor ve sprey boya damlacık yapar bu çok daha farklı yani
sprey boyada sağa sola boya spreyler ortaya daha az sıkar ya
bu heryere aynı sıkıyor
birde büyük bir mobilyayı mesela atıyorum 20 tane spreyle boyarsın düzgün:) bunla 1 kutu 5 milyonluk boya yetiyor
sprey boyanın tanesi 8 milyon(uyduruk boyamakdan sözetmiyorum onu herkez yapar) 80 milyondan 160 milyon sprey boya vericen anca düzgün olacak
bunda hem kolay hem ucuz hemde şahane boyuyor[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
Mesaj tarihi:
gr@lsın b@b.

bu arada chemi topiin icine ettim kusura bakma :) bizim eve gel benim odayı boyicaz :P[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim..

[Bu mesaj Chiptech tarafından 13 Eylül 2004 21:05 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...