Chemical Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Valla bayadır bekliyordum sonunda aldım biraz kötü başladık içine fazla yağ koymuşum yaklışık normalin 3 katı ehen çalıştırınca tavana kadar yağ fışkırttı :D bütün yerler yağ tabi sildim mildim gözlüğe gelenleri silicem diye anam ağladı tabii sonra bütün fazla yağı tuvalete boca ettim düzgün hale geldi evi falan silmem biraz uzun sürdü tabii Sonra çalıştırdım baktım yağ mağ yok çok güzel hava basıyor 24L en küçük türünden 1 defa çalıştırıp normal basınca gelmesi baya uzun sürüyor tabii:) ama bidefa 4 bar a gelince (24 litre tabi) saatlerce kullanabiliyorsun Boya yapmak için aldım ama gölge denilen sprey uçları 250 milyon ilşe 100 milyon arasında 0.5 ucu var tabi almadım:D onun yerine 40 milyonluk bi set aldım içinde hertürlü ucu ve hortumu var son derecede kaliteli aliminyum Resimdeki kadar boyu motoruda aynen öyle ama markası farklı:) fiyatı 160 milyon set ile beraber 200 milyona geliyor İhtiyacı olan varsa gelsin bize:)[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
Bugarea Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 tamam anladık zenginsin[signature][hline]
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 chemical seni klonlamak lazım. özelsin, benzersizsin :)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ne saçmalıyorsun sen ya ben bunu almak için silah dürbünlerimi sattım millete borç verip faizi ile geri aldım okul yemek harçlığımın yarısını koymak için yemek yemedim suslan bonzi[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
Bugarea Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 tefecilik mi yaptın[signature][hline] [Bu mesaj Bugarea tarafından 13 Eylül 2004 20:48 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Bugarea tarafından 13 Eylül 2004 20:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 wendi +1[signature][hline]a.k.a. [SofD]ZeBeLLaH (eski) ZeBeLLaH(yeni) Paticik StarCraft Forumları BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 *!boyalı fıstık atar*[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim..
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ulan..[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
Bugarea Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: Chemical, 13 Eylül 2004 20:47 tarihinde demiş ki: millete borç verip faizi ile geri aldım bu yaptığın tefecilik[signature][hline]
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Başlığı görünce "Allah hepimizi Chemical'ın gazabından korusun iyice yoldan çıktı çocukçağız :)" yazmayı düşünüyodum ama fikrimi değiştirdim. Allah hepimizi goril gazabından korusun[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 senin varya[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Amiiiin[signature][hline]a.k.a. [SofD]ZeBeLLaH (eski) ZeBeLLaH(yeni) Paticik StarCraft Forumları BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: Bugarea, 13 Eylül 2004 20:50 tarihinde demiş ki: said: Chemical, 13 Eylül 2004 20:47 tarihinde demiş ki: millete borç verip faizi ile geri aldım bu yaptığın tefecilik bankalar tefeci o zaman? *!fıstık ezmeli ekmek atar*[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim..
Bugarea Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: Chemical, 13 Eylül 2004 20:50 tarihinde demiş ki: senin varya eee ne doruyu söledim diye suçlu mu oldum,?[signature][hline]
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 eh hayırlı olsun gerçi benim olsa bi 200 milyonum daha farklı şeylere harcardım... şimdi bu aleti ev dışında kullanabilcenmi,resmiden boyutunda emin olamıyorum?yanında tşıyıp sağı solu boyayabilcenmi?[signature][hline]If you could see the lover in me And we could join our hands together If you could see how good it could be We'll sing these stupid songs forever
Bugarea Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: Chiptech, 13 Eylül 2004 20:51 tarihinde demiş ki: said: Bugarea, 13 Eylül 2004 20:50 tarihinde demiş ki: said: Chemical, 13 Eylül 2004 20:47 tarihinde demiş ki: millete borç verip faizi ile geri aldım bu yaptığın tefecilik bankalar tefeci o zaman? tamam o zaman tefecilik diye bi şey yok süpersin[signature][hline]
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 boyutu ee benim kadar bişi tüpsu varya hani devirin onu sonra üstüne motor ekleyin öyle işte yazlıkta mobilya boyarım kesin çok güzel lake yapılıyor zaten lake sadece böyle yapılıyor 1 mobilya boyasam 30 milyon çıkar parası:)[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 teveccüğünüz g0r1L bey.. *!amigo marka zengin fıstık atar*[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim..
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 hmmm,oke,ne bilim,çok ne bilim o kdarde gerekli bişi oalrk gelmedi bana :) 200 milyona kaç kutu sprey boya alıp o kdar boyayla daha deik şeyler yapabileceğinin farkındamın?ehe[signature][hline]If you could see the lover in me And we could join our hands together If you could see how good it could be We'll sing these stupid songs forever
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 dogmeat haklı bence..[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
laverda Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ya akşama arabayı vurdum tekirdağa geliver bi zahmet de bi boya atalım ücrette de anlaşırız...[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Chemical sever böyle motorlu ve ses çıkartan şeyleri...[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 sprey boya farklı bunun yaptığı boya lake oluyor ve sprey boya damlacık yapar bu çok daha farklı yani sprey boyada sağa sola boya spreyler ortaya daha az sıkar ya bu heryere aynı sıkıyor birde büyük bir mobilyayı mesela atıyorum 20 tane spreyle boyarsın düzgün:) bunla 1 kutu 5 milyonluk boya yetiyor sprey boyanın tanesi 8 milyon(uyduruk boyamakdan sözetmiyorum onu herkez yapar) 80 milyondan 160 milyon sprey boya vericen anca düzgün olacak bunda hem kolay hem ucuz hemde şahane boyuyor[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Admin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 chem sen ne takıyon bunnarı , tutmayın açın önünü chemical geliyo :) bitti.[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 gr@lsın b@b. bu arada chemi topiin icine ettim kusura bakma :) bizim eve gel benim odayı boyicaz :P[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim..[Bu mesaj Chiptech tarafından 13 Eylül 2004 21:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar