alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Merhabalar... Evde Bir server Kurdum ama nasıl oldu ise bir bug meydana geldi ve vendorların bir kısmı silindi evler tamamen silindi sehirlerdeki binalarında kapıları silindi ha birde dungeonlardaki koydugum butun spawnlar gitti bunları nasıl geri getirebilirim bir bilgi verebilirmisiniz ben Birkac save Geri alsam sorun cozulur diye dusunuyorum ama Server ı nasıl geri alıcagımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz acaba. Simdiden Tesekkurler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 serverdan olmaması gerekli verdata.mul yada hues.mul dosyalarının birinde hata olmus olabilir log out yap bi dahaa gir[hline]!!!!!!!!!!Kanatların Varsa Uçarsın!!!!!!!!!! ¦ AddToTuİCq¦[/b] ¦ SenTOMail ¦ ¦Sheak Soyrel's¦ ¦ Web Disagner,Sphere,Scripter,World Builder¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 onları denedim yok 1- 2 gundur bunla ugrasıyorum ama olmuyor yeniden spawn koymak gerekecek gibi duruyor oda yemez :( Sanırım tek mantıklı cozum bug oncesıne gitmek ama nasıl. said: Taina, 17 May 2003 17:22 tarihinde demiş ki: serverdan olmaması gerekli verdata.mul yada hues.mul dosyalarının birinde hata olmus olabilir log out yap bi dahaa gir[hline]!!!!!!!!!!Kanatların Varsa Uçarsın!!!!!!!!!! ¦ AddToTuİCq¦[/b] ¦ SenTOMail ¦ ¦Sheak Soyrel's¦ ¦ Web Disagner,Sphere,Scripter,World Builder¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 verdata yı bir kez daha yuklesen? belki ondandır[hline]!!!!!!!!!!Kanatların Varsa Uçarsın!!!!!!!!!! ¦ AddToTuİCq¦[/b] ¦ SenTOMail ¦ ¦Sheak Soyrel's¦ ¦ Web Disagner,Sphere,Scripter,World Builder¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 oke bakam bir hallolsada kurtulsam tekrar word olusturcak cesaretim yok walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaelin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Server ı geri almayı dene bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 İyi söledin bencede en iyisi server geri almak ama nasıl :) bide bunu söle sen sevinirim nbl de geri alınmalara cok maruz kaldım ama hıc bir server ı geri almadıgım için bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardaaltunel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Baggio Yanıtlamıstı[hline]Yemyesil bir doga Bahar kokan otlar Kuslar bocekler Ve mutlu inekler Ve düsündümki ne güzel dünya Bir daha düsündüm bu cennet olmalı!!! Admin Elessar- Numenor Uo shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar