paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Selam, Evde güzel güzel stereo dinlemek amacıyla dra-700 anfiye bu Yamahacıkları almayı düşündüm. Bas yetersiz kalacaktır elbette ve bunun için de ufak bir sub alıp koyarım bir köşeye diye düşündüm. Dinlediğim müziklerde telli ve üflemeli çalgılar daha baskın. Deneyimi olan var mı? Bu konuda tavsiyede bulunabilecek falan :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 denon gibi yumusak ve guclu anfiler yamaha gibi tizleri abartan nispeten sentetik ses veren yamaha gibi hoparlorleri sevmezler. veya ben cikan sonucu sevmiyorum diyeyim , daha dogru olur belki. b&w, mission, warfedale, epos, tannoy gibi hoparlorlerin denon stereo uyumlarini begeniyorum ben mesela. ama dra700 un gucu b&w lerin sakimasi icin hafif kalabilir, epos ha keza aynen. warfedale denenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Selam, Sonuçta 2x80W@8Ohm olduğu için pek de hayvani kolon almak istemiyorum. JBL ES80 benim anfi için büyük kaçar; o sebeple ES60 alıp, sub ile desteklemeyi düşünüyorum. Yamaha'lar tizleri güzel veriyor, hoş bu JBL'ler de güzel duruyor. Birkaç tane Denon+JBL ikilisi yorumu okudum, fena değillerdi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Selam, Mission ve Warfedale sanki bas ile coşmak isteyenler için yapılmış, pek tiz ağırlıkları yok. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ayni yorumu jbl es serisi icin yapabilirdim, mission ve wharfedale nispeten daha yumusak karakteristikli, ama bas performansi ustun seriler (senin butcende diamond 10 serisi mesela). jbl e gore gayet yumusak basli, yuksek tiz ve mid performansli fakat neredeyse sub a ihtiyac duymayan seriler. (ztn stereo sisteme duzgun melodik sub bulmak olum gibi bisey) benim onerim bookshelf istiyorsan diamond 10 serisinden 2, ve bower & wilkins 685 e bakman olurdu. tower istiyorsan bower(684 ve 683) lar 80w a gore fazla guclu kacarlar ama diamond 10 yine kaldirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 aklima sonradan geldi, focal chorus 7 serisinin de denon ile performansindan hoslanmistim. (amfim 3310 idi, kablolama basarisiz olmasina ragmen hic siritmamislardi, ozellikle akustik yogunluklu dinletiler icin basarili bi seri) demo yakalayabilirsen bu soyledigim 3 seriyi dinlemeni tavsiye ederim yamaha uzerine tercih yapmadan. edit: kisaca denon ingilizleri sever ve ve coguyla iyi anlasir, bazi fransizlari reddetmez. amerikan ve uzakdogulardan keyifli bi dinleti alamadim ben su ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Selam, Sanki benim anfi için bookshelf daha mantıklı duruyor. Frekans aralıkları: Focal chorus 706 için 55Hz-28kHz 90dB 8Ohm JBL es30 için ise 50Hz-40kHz 88dB 8Ohm Wharfedale Diamond 10.2 40Hz-24kHz 86dB 6Ohm Yamaha ns-333 65Hz-35kHz 87dB 6Ohm Sayısal mantık ile düşük frekansı sub alarak doldurabileceğimi ama yüksek frekans için yapabileceğim birşey olmadığını düşünüyorum. Karakterleriyle ilgili ise en ufak bir fikrim bile yok :( bower & wilkins 685'e baktım ve 42Hz-50kHz aralığı ile beni benden aldı :) Tabi fiyat aralıkları ne alemdedir Allah bilir :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 o listeden yamaha ve es30 un isi yok, ve tiz de ben 20-24khz nin ustunun aranmasina acikcasi karsiyim. analog dinlemiyorsan,(ki onda bile cikilmiyor) elindeki en kaliteli dijital medyalara bak, cogunun 19 un dahi ustune cikmadigini gorursun. basta duyamadigin araligi aramak duyamasan bile hissettigin icin mantikli olabilir belki ama , tizde 24 un ustu, hele 40 in ustunu aramak bence hoparlorun karakteristiginden daha otede bi secim unsuru degil. b&w lara gelince nautilus tube alum tweeter lar hakikaten harika, definasyon ve ton olarak. bunlar disinda epos m12i ve yeni epic 1 lerine de bakabilirsin (epic leri henuz dinlemedim) ama es30 ve ns333 un aleyhine tereddutsuz konusurum bahsettigimiz rakiplerle kiyaslandiginda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Selam, Anfiyi alırken acele ettim gibi bir his var içimde :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 KHaRoN said: benim onerim bookshelf istiyorsan diamond 10 serisinden 2, ve bower & wilkins 685 e bakman olurdu. oha ruhumu okumussun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 3 kere hifi diyince baska biri yazmadan summon oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 paramecium said: Selam, Anfiyi alırken acele ettim gibi bir his var içimde :P Saygılar. acele edip guzel ampli almissin ama, oyle de bisey var =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Selam, Amp neyse de insan sete para vermeye kıyamıyor; 3~5 tahta, biraz tül, 2~3 tane de hoparlör gözüyle bakıyor :P Daha kabloydu, cd playerdı, ses kartıydı... delirmemek elde değil. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar