boone Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 şekermiş baya bunların kulakları sonradan mı açılıyor yoksa kutusundan çıkarınca biz mi açacağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 defolu onlar, öyle bu seri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 ya ben buna bayılıyorum yaaa hatta sık kullanılanlara kaydettim canım sıkıldıkça izliyorum ısırasım geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=HgcGu1R2M-s&feature=relmfu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 kedi resmen thai masaj yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 çok sevimli bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 piçlet de bana masaj yapıyor ama habire aynı yeri ezdiğinden dolayı can yakıyor, oyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 benim kedi 7 kilo olduğu için morartıyor artık direk böyle bastığı yeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 7 kilo mu? abi fotosu var mı merak ettim şimdi.7 kilo kedi mi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Kaplan yavrusu işte kedigillerden olmuyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 yok la bildiğin ev kedisi. sokaktan almıştım 2-3 aylıkken. 7 yaşında şimdi. en son veterinere gittiğinde 7 kilo demişti ağırlığına. koyarım fotosunu bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Aç bırakma hayvanı bi sabah bi kalkarsın eller kollar yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 çok fazla yemiyo aslında ya. 1-1.5 kilo fazlası var demişti veteriner. valla diğer kedi daha fazla yiyor ondan. küçük ama daha o gerçi, 1 yaşına bile girmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 kediler sevimli hayvan ya.be çok severim.ama köpeği kediye tercih ederim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 yok la köpek dediğin safi eziyet. işemeye götür falan dert tasa hep. dalmaçyalı aldı arkadaşlar yavru. 4 ay sonra evi yedi köpek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 kedin işemiyo mu geri dönüşüm mü yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 haftada 1 kum değiştiriyorum kedi için sadece. köpek gibi günde 2 kere dışarı çıkarmak zorunda değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 sonra kedin niye 7 kilo dışarı çıkmıyomuş ki hayvan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 evde koşturup duruyorlar olm 2 dakka oturmuyorlar yeminle. dışarı çıksa ezilip gider tonla araba geçiyor evin önünden. bi de eski ev 5. kattaydı apartmanın, baya zordu orda dışarı salma olayı. hiç bulaşmadım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Phyx said: http://www.youtube.com/watch?v=HgcGu1R2M-s&feature=relmfu sonu mutlu biten masajlardan mı bu ? oh wai... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Aluriel said: evde koşturup duruyorlar olm 2 dakka oturmuyorlar yeminle. dışarı çıksa ezilip gider tonla araba geçiyor evin önünden. bi de eski ev 5. kattaydı apartmanın, baya zordu orda dışarı salma olayı. hiç bulaşmadım ben de. ya bırak çağırıcam şimdi bellayı arena ekibi sorgusundan çıkmış gibi yapıcak seni 2 dk'da sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 çağır lan gelsin. kaç kedi besliyorum ben evde + mahallede haberin varmı senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 bu kedi afrikadan bir muzun içinde geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Zaybird said: kediler sevimli hayvan ya.be çok severim.ama köpeği kediye tercih ederim mesela. +1 kedi başkasının kedisi iken güzel. sahibi olmana gerek yok kedi için. köpek ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar