LuNiZ Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 yarin vodafone bu cihazin lasmanini yapcekmis... http://www.htc.com/www/product/sensation/specification.html yorumlariniz neler? HTC HD2 kullandim windows isletim sistemiyle, donanim arizasi nedeniyle delirdim sattim, dokunmatigi de cok mal di. HTC nin android cihazlarini hic kullanmadim, ama samsung GS 2 de onumuzdeki ay cikicak, onu mu bekliyim? boyle bir hareketmi yapayim? kararsiz kaldim? 2.3 buna gelirmi? GS 2 ye gelirmi? nedir gelismeler? tesekkurler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 gelir heralde incredible s desire a falan gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 http://www.engadget.com/2011/04/12/htc-sensation-first-video-hands-on/ Fena durmuyor. Dual core olması güzel. Fazla yorum okumadım da kötü değildir Sensation. Ama beni daha HTC HD2'den vazgeçirecek kadar gelişmedi HTC telefonları. Android HTC'de gayet güzel çalışıyor, ben memnunum HD2'de Androidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ya htc android için bin tane model çıkardı yok hd2 yok desire yok sensation ne fark var aralarında? işlemci dışında hepsi birbirine benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 gs 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 hocam gs2 yi bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 İsmi süper bu telefonun yahu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Oha harika telefon olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 sensation ile gs2 arasında seçim yaparken niye gs2 seçiyorsunuz? ne artısı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Ayrıca: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3621&idPhone2=3875 Hiç de gs2 bundan üstün değil. Dahili bellek harici herşeyde eşitler. Işlemci cipi olarak HTC daha iyi. Java açıklamaları balon olmuş samsungun. Aynıları HTC de de var. Ayrıca HTC sense ezer. Not: HTC nin ekrani sLCD, amoledi çiğner tükürür atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 super amoled plus var gs2 de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 s2 iyimiş ya, ipad2'le yarışıyo http://www.youtube.com/watch?v=Z_Uu_SFhugc bapedi boopi Bapediboopi bapiboopi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Dragonmax said: Ayrıca: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3621&idPhone2=3875 Hiç de gs2 bundan üstün değil. Dahili bellek harici herşeyde eşitler. Işlemci cipi olarak HTC daha iyi. Java açıklamaları balon olmuş samsungun. Aynıları HTC de de var. Ayrıca HTC sense ezer. Not: HTC nin ekrani sLCD, amoledi çiğner tükürür atar. HTC Sense gerçekten telefonu çok farklı kılıyor. Samsung Galaxy'lere falan bakıyorum teknoloji marketlerinde. Yok bi sense değil arayüzleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Battery Standard battery, Li-Ion 1650 mAh Standard battery, Li-Ion 1520 mAh Stand-by Up to 710 h (2G) / Up to 610 h (3G) Up to 350 h (2G) / Up to 400 h (3G) Talk time Up to 18 h 20 min (2G) / Up to 8 h 40 min (3G) Up to 8 h 20 min (2G) / Up to 6 h 40 min (3G) Yalniz su fark da bayagi onemli, samsung bunda bayagi onde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 sensation ve yeni arayüzü sense 3.0 ağız sulandırıyor yani şahane yapmış adamlar ama battery ve ekran yönünden samsung direk ağır basıyor. 1-2 incelemeye baktım super amoled cidden çok başarılı, slcd'nin yanında çok çok bariz daha keskin bir görüntü ve kaliteli contrast ile daha iyi olduğunu belli ediyo incelemelerde. bunun yanında amoled ekranda siyahlar bildiğiniz siyah yani gerçekten siyah çünkü slcd gibi piksel siyah renk üretmeye çalışmıyor, amoled ekran direk o pikseli kapatıyor hiç görüntü vermiyor, bu sayede battery ömrüne de yardımcı oluyor. benim gibi wallpaper kullanmayan biri için üretmişler sanki:) simsiyah kullanırım. bu hafta sensation çıkmazsa samsung s2'yi sipariş vermeyi düşünüyorum, bakalım nasılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 samsung s2 cıktı mı turkiye'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 tr'ye 1-2 ay gelmez herhalde, yurtdışında 2 gün önce çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Incredible S / Desire HD / Sensation Bunlar arasından birini seçmem gerek, fikir verin biraz :) Sensation'ın gelmesini bekleyebilir miyim bilmiyorum. Ne zaman geleceği belli değil ise muhtemelen diğer ikisinden birini alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 android turkiye mi ne. Yurt dışından getiriyorlardı zamanında Desire HD'yi. Sensation için de bişiler yapıyor olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 sensation'ı bekle derim, yoksa incredible s güzele benziyor. tabi sensation'ı beklersen s2'i daha önce geliceği için, s2 bekle derim. s2'nin iphone ve tabi androidin ios'e çakış videosu, şurada dursun. http://www.youtube.com/watch?v=_BXWqkOexiU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 is den çok çok çok memnunum i4 den sonra çok iyi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Samsung almam. Sensation'ın da gelmesine daha varsa eger Incredible S alıcam demektir. Onu da bulabilecek miyim bakalım İzmir'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Laorx said: sensation'ı bekle derim, yoksa incredible s güzele benziyor. tabi sensation'ı beklersen s2'i daha önce geliceği için, s2 bekle derim. s2'nin iphone ve tabi androidin ios'e çakış videosu, şurada dursun. http://www.youtube.com/watch?v=_BXWqkOexiU bende bayadır bunu takip ediyorum. incredible s alacaktım ama galaxy s2 yi görünce tüm hevesim kaçtı. biraz daha bekleyip yaz içinde s2 almayı düşünüyorum fiyatlarda inmiş olur biraz daha. 1600 şuan sahibinden.com da. alet resmen iphone killer olmuş bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=UGRRkv0nS5U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 of sensation cok iyiymis ya. de iste bekle bekle nereye kadar abi. sıkıldım artık beklemekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar