Blackice Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Hehe ewet demin yeni bi trial acc. açtım şu anda da patch yüklüyorum... herhalde 1-2 saate :/ oyunda olurum. Eğer eskisi gibi zevk alabilirsem asıl acc. umu aktive edicem ;) Not: Enf. açıcam 0 char açmayı düşünen gelsin :P tabii maddi yardımda lazım olucak hehe[hline] I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 ben 200 oliim beraber yeni char acabiliriz dicem de bir suru yeni charim var denemedigim hangi class var onu dusunuorum trader olabilirim belkim[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 ilk günden aç gibi saldırdım oyuna ve lvl 16 hehe daha bitmedi tabii bilgisayar kitlendi (dayanamadı tabii) o yüzden ara verdim :P[hline] I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.