Blackice Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Hehe ewet demin yeni bi trial acc. açtım şu anda da patch yüklüyorum... herhalde 1-2 saate :/ oyunda olurum. Eğer eskisi gibi zevk alabilirsem asıl acc. umu aktive edicem ;) Not: Enf. açıcam 0 char açmayı düşünen gelsin :P tabii maddi yardımda lazım olucak hehe[hline] I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 ben 200 oliim beraber yeni char acabiliriz dicem de bir suru yeni charim var denemedigim hangi class var onu dusunuorum trader olabilirim belkim[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 ilk günden aç gibi saldırdım oyuna ve lvl 16 hehe daha bitmedi tabii bilgisayar kitlendi (dayanamadı tabii) o yüzden ara verdim :P[hline] I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar