LuNiZ Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 inci ve fizy nin uye veritabanlari patlatilmis gecen hafta, eger orda kullandiginiz sifrelerinizi baska yerdede kullaniyorsaniz degistirin... edit: vidivodo da listeye eklenmis dun itibariyle.. bilginize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 bütün şifrelerim aynı. sıçtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 bütün şifrelerim farklı ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Bütün önemsiz şifrelerim aynı benim, rahatım o yüzden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Annemin telefon numarasını ezbere bilmiyorum, ama tüm şifrelerimdeki ",.,,büyük küçük harf,sayı" kombinasyonlarını ezbere biliyorum. Utandım şimdi. Önceden ne güzeldi yoktu böyle hacker canlar 123456 diye şifre giriyorduk. Edit : Akşama bir defter alıp şu şifrelerin hepsini yazayım. Beyin boşalsın, iyi aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 google docs kullan hocam :) deftere ne gerek var. eheh 1 hafta once olsa lastpass kullan derdim, ama gecen hafta o da tum musterilerinden master passwordlerini degistirmelerini istedi.. lol.. hekircan lar can yakar.com :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 MD5 kullanmayan site mi kaldı lan, üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 roboform candir.lastpass falan hikaye serverde falan passwordmu tutulur arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 off harbi mi ya? uzun zamandır aklımda topluca bir şifre değiştirme olayı ama çok üşeniyorum yaaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 asıl en güzeli firefox veya chrome'un kayıtlı pw geçmişini online bir yere değil de cd/usb disk gibi bir şeye şifreli olarak kaydetmek. sonra unutma, kaybetme derdi falan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Snake Was There! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 lowers said: Snake Was There! bu ne anlayamadım? yeni bir meme falan değil sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 en temizi her sifreyi farkli koymak. gunluk kullanilmayan sifreleri surekli unutmak. her defasinda da password recovery yapmak. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Loxias said: lowers said: Snake Was There! bu ne anlayamadım? yeni bir meme falan değil sanırım? zeka seviyesini tescillemeye çalışıyor arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 bende öyle düşünmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar