vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 HTC Desire HD HTC Desire HD Tough Case 8GB Micro SD Arkadaslar yukaridaki cihaz acil satılık kutusu v.s herseyi duruyor cizik bile yok kılıf amerikadan geldi daha iyisi yok. Cihazi 1.500 e almistim Pazarliksiz 1.000 e saticam yenisinden farki yok.Istanbulda yasiyorum Goztepe ve Eyupte bulunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 temizse ucuzmuş. telefon almamış olsam alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 resimleri olsa düşünebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Resim cekmeye calisicam simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Duzgun kamera bulamadim dedigim gibi sifirindan farksiz elden teslim edicem evden veya ofisten teslim edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Şu alet çok iyi ya, çok kaliteli bi telefon hani bugün param olsa yarın kargolamanı isterdim, o derece bayılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 20 Mayıs'a kadar satmamış olursan alma ihtimalim olabilir. Neredesin bu arada? Neden satıyorsun ve ne zaman aldın, garantisi devam ediyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Iphone 4 kullaniyordum sattim bunu aldim cok memnunum her yonuyle iyi iphone dan sadece paraya ihtiyacim var o yuzden satiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 toggie said: 20 Mayıs'a kadar satmamış olursan alma ihtimalim olabilir. Neredesin bu arada? Neden satıyorsun ve ne zaman aldın, garantisi devam ediyor mu? 2 Ay olmadi garantisi var Istanbul Goztepe veya Eyup te bulunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar