Bunises Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Evlilikten dolayı satıyorum accountlarımı: Wow- Dunemaul 85 shaman +74 warrior 100 tl Steam Team Fortness 2 15 tl Hon 20 Tl Eve Accountu 500 tl. 0 551 207 92 52 Bu cumaya kadar istanbuldayım. Sonra Kayseri. Banka çalışanıyım.Eve hariç diğerleri için pazarlık olmaz.Öldü fiyatına zaten; ayrıyeten Taksit yapabilirim. Telefondan çağrı bırakırsanız ben sizi ararım. Veya sizde arayabilirsiniz. Foruma fazla bakamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 tanıyom ben seni eveden fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Bu eve online da harbiden herşey bu kadar ediyor mu ya geçende video izledim orda da bişi yapmak için 10 bin dolar tutuyor gerçek parayla şu gemiyi yapmak falan denılıyordu yorumlarda yok artık dedim cidden bu paraları kazanan var mı eve online oynıyarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 genelde olduğu gibi, gerçek hayatta para kazanmak daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 teyzesi yok mu kimsenin eve onlinedan zengin olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar