Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v2.0 (+Motosiklet olayına yeni girmece)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
moriarty said:

illa 250lik tosbiklerle mi başlıcaz

araban var mı bilmiyorum ama 2 gün önce izmirde bi hoca buldum baya tanındık falan bi adammış motor camiasında bilmemne

bana ilk sorduğu soru kaç yıldır trafiktesin dedi? dedim hiç yıldır. araba falan dedi yok dedim. git bi sukutır al dedi

ya abi ben istemiyorum falan derken bütün ölüm çeşitlerimi saydı tek tek. sonra dedim bari vitesli başliym ya falan kargo şeyleri falan. önce bi scooter kullan birkaç kez ondan düş dedi sonra git o kargo diye ezdiğin motoru kullan onla birkaç kez düş sonra 250cc birşey al bir müddet onunla düş kalk git sonra 600cc üzerine geç kolum bacağın kopmasın bari diyince sardı korkular kopacak kollar.
Mesaj tarihi:
uc kisi binerseniz ustune kalabilir, yoksa motorlar kolay kolay yokusta kalmaz, hatta arabadan daha kolay yokusta motor kaldirmak.

bu arada link verdigin motor benim dedigim nightster degil, forty-eight o. daha pahalidir, zaten nightster 0 kmde yok galiba, 2010 var en son ilanlarda.

ben yarin gidip motor alacak olsam ya nightster alirdim 2. el ya da ducati monster 796 abs alirdim gene ikinci el.
Mesaj tarihi:
o öyle birşey değil ya mesela adam şeyi anlatıyo aldın motoru tecrübesizsin ve sıkıştırdılar yolda altındaki ağır motorla kaçman daha zor önce trafikte nasıl kaçılır nasıl sağa sola dönülür yokuşta bekleme yaptığında nasıl devrilmezsin bunlar önemli diyo herif.

altınelbiseli adamın anlattığının çok benzerini cruiser tipinde nasıl motor deviriyor rukiler onu anlattı böyle. öyle acemi hatasıyla motoru devirsem gerçekten sonraki taksidini vermem kendime sokarım üzüntüden sanırım yazık oluyor alete.
Mesaj tarihi:
benim nihai amacım dyna veya nightrod'dur.

salona koyarım ve sarılarak uyurum gerekirse penisimi egzozuna sokarım.

http://pictures.topspeed.com/IMG/crop/201212/harley-davidson-v-ro-10_600x0w.jpg

http://s1.cdn.autoevolution.com/images/news/gallery/2013-harley-davidson-night-rod-special-spawn-of-darkness-photo-gallery_5.jpg

http://www.wallgc.com/images/2012/12/pin-vrscdx-night-rod-special-motorcycle-6347.jpg
BETMEN REPESİ ABİ BU NEDİR
Mesaj tarihi:
moriarty said:

senin gibi fakirler almasın zaten vingthor

ben şu anda gidip alabiliyorum bu arada night rod'a kadar.
hem ölmek istemiyorum hemde ankara köyünde değil caddede ev tutacağım için kredi falan kovalıyorum.

akıllı ol.
Mesaj tarihi:
nightrod uzer ama baslangic motoru olarak alirsan =)

motora koruma demirleri takarsan sagina soluna ve lastiklerin oralara da bu puig muig yapio o dalgalardan takarsan gerci racinglerde var bunlarda var mi bilmiyorum da o zaman devirince fazla zarar gormez motor, en fazla aynan fln kirilir, egzoz cizilir.

durumun varsa bence iron 883'le basla iste. hevesini de alirsin hem gidip scooterlarla ugrasma, ya da bi tane scooter al 2000 3000 tlye cok istiosan =)
Mesaj tarihi:
bende fakirim olm hayret bişe
125 le 250 arasındayım hep
250 ıstıorm cnku 2. eli guvvetli hemide haftasonu sapancaya falan giderken 100-110 a falan çıkabileyim istiyorum
gerçi eğitimde 40km de tırsmıştım
125 de ucuz :O
  • Yeni Oluştur...