Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v2.0 (+Motosiklet olayına yeni girmece)

import

Öne çıkan mesajlar

o zaman 250cc le baslamak daha mantikli yani, zaten fiyatlari da daha uygun simdi kendim alacagim icin oyle 600ccye 20bin tl gommek istemem su an buyuk kismini kredi almam gerekecek cunku.

peki ninja mi cbr mi 250 lerde, bana ninja gibi geldi ama, kanuni s&t soylemeyin hic gerek yok biliyorum onu, ya ninja ya cbr 250 olucak.

bir de bir soru daha ninjanin arka teker 130lukmus bunu daha kalin bi tekerle degistirmek mumkun mu, daha spor ve vahsi gozukmesi icin; performans cok duser mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Spiegel said:

ne kadar suruyor bu muhabbet yani asagi yukari? bir de maliyeti ne olur?

Yarın sabkı kaydı ve sağlık raporunu al , salı son gün. ben bjk de 150 ye yazıldım ..ben de salıya yetişcem .

2 temmuz yazılı , 30 temmuz direksiyon . 7-10 ağustosta eliinde
Sosyal ağlarda paylaş

CBR 125 al bence , CBR 250 alıran 0 alıcaksın , 8800 falan . Ninja daha pahalı bence Honda nın kalitesi de iyi ve uygun fiyatlı.

Bu arada yazın kask dışında birşey olmasına katılmıyorum , hızlı gitmicen desen de 90-100 e çıkılacak sonuçta .125 CC dediğin motor bile trafikteki sıradan 1.4-1.6 araçlar gibi kaptırıyor zaten.

600 lüğe sakın diyorum yeni başlayanlar için.CBF 150 kullandım ben Honda kursunda deneme amaçlıı sadece , canavar gibiydi :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada başka ceket alacağımdan ceketimi satmayı düşünüyorum, racing için.

resimler

http://dl.dropbox.com/u/23906642/IMG_0503.JPG
http://dl.dropbox.com/u/23906642/IMG_0504.JPG
http://dl.dropbox.com/u/23906642/IMG_0505.JPG
içi çıkıyo falan, kış dışında bütün mevsimler için ideal
http://dl.dropbox.com/u/23906642/IMG_0508.JPG

1 kere bile düşmedim, hiç bi sorun yok. Omuz ve dirsekler de korumalığı var, sırt tarafında korumalık koymak için fermuar falan var. 0 gibi. Arkasındaki cırtlarla genişliği falan ayarlanabiliyor. Dainese markalı, gerçekten kaliteli. Sarı olduğu için gece gündüz farkediliyorsunuz, arabalar altında ezilme tehlikesi azalıyo sfd
Boyum 1.87, kilom 78. 48 bedenmiş.
Fiyat olarak 2 sene önce falan 600 civarına almıştım. Eğer fiyat isteyen olursa piyasasına bakıp 100 150 lira civarı altına bırakmayı düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

import said:

Spiegel said:

ne kadar suruyor bu muhabbet yani asagi yukari? bir de maliyeti ne olur?

Yarın sabkı kaydı ve sağlık raporunu al , salı son gün. ben bjk de 150 ye yazıldım ..ben de salıya yetişcem .

2 temmuz yazılı , 30 temmuz direksiyon . 7-10 ağustosta eliinde

bi saniye, cok ani oldu bu, saliyi kacirirsak ne zamana bir dahaki sinav peki? bir de saglik raporu ve sabika kaydi icin net yerler soyler misiniz kadikoy tarafinda ve de motor ehliyet kursu bi tane de acil yrn yazilayim o zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi sabıka kaydı adliyelerden alınıyor , Kadıköy Adliyesi diye bi yer vardır muhakkak , karşıyı bilemiyorum tam.
Kursa da istersen benim yazıldığıma yazıl , Kadıköyden motora bin yürüyerek 3 dk ztn sahile :)

Sağlık raporunu ben de almadım henüz , sürücü kurusna sorucam 40-50 TL ye yapan bi yer varsa yakınlarda diye. Yoksa özel sağlık kuruluşları falan veriyor . Eskiden sağlık ocağı veriyormuş kaldırmışlar.Devlet hastanesi de oluyor ama çok uzun sürer çünkü 2-3 departmana birden randevu alman günler sürer :D

Tel de 2-3 yeri ara fiyat sor bence hastanelerden.Ehliyet için sağlık raporu istediğini belirt.
Bunu kaçırırsan tahminim en erken Ekim belki Kasımdır. 2-3 ayda bir oluyor diye biliyorum , mesela Haziran'da yok işte o yüzden Temmuz.

Not : Ehliyet kursunda motor dersi vermiyorlar , o tarz birşey istiyorsan daha ciddi kurslara bak , ama çevreden duyduğum , veriyorz diyenler bile yalandan Türk işi 2-3gösteriyorlar ,ve düzgün/teknik öğretmiyorlar. Tavsiyem ciddi kurs istiyorsan Honda'ya yazıl , sonrada ehliyetini bu fason kurslar araclığıyla al
Sosyal ağlarda paylaş

hacı ben anlamıorm zaten de,
baya guzel meret evet. hatta çift silindirmiş daha tok ses çıkartır zannedersem
bide kawasaki falan ama abi
ninja ne ya
bari yazmasınlar üstüne :s.

neye biniosun?
-ninja
-ehaeharheahea. Ben yarım saat dalga geçerim ki bunlar.

Ama onu şöle okumak var,
cbr 250 r. Direk teknik isim hacıt. Süper.
hem 2bin lira daha ucuz ^^
Sosyal ağlarda paylaş

ya simdi sabah acibadem surucu kursuna gittim, savcilik raporu ve saglik raporu olayi kolay da bir de ogrenim belgesi istiyorlar, ne alakaysa, ben de uni diplomami kaybettim yok yani bu hafta icinde de cikartamam, yuksek lisans diplomam da amerikadan onu da turkceye cevirtmek lazimmis. en cok bu kismi zorliycak galiba. ama ordaki adam bu hafta sonu cumaya kadar basvurmak icin vaktin var dedi temmuz sinavi icin.
Sosyal ağlarda paylaş

SpiderS_DangeR said:

hehe yeminli tercüme sayfasına 30 40 lira, noter de (notere bağlı olaraktan) 100-200 lira istiyorlar fds

Neeee yuh ! Diploma onaylatma 100-200 TL mi , 15-20 TL dir diyordum ben max. Neyse birazdan görücem . Olmadı gider öğrenci belgesi için darlarım bir günde almak için (Yaşasın hem mezun hem öğrenci olmak :P )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...