khala Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Aldım abi arıyorum şimdi, ordayım 15 dakkaya. Bu ne lan ben böyle atar görmedim yalnız ahaha aptal herifler ya. Değiştirdim şifreyi kusura bakmayın tekrar rahatsızlık verdiyse öküz herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Olm ahahaha dogrudur da isin komik kismi cidden senin bikac sene onceki halin yani aquila'nin dedigi gibi sdfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Aynen olm onu diyorum da aşmış elemanlar beni. Ben bu kadar değildim lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 girdim, hiç sıkılmadan sslere baktım. yuh pati görevlisi yapar mı böyle bişiy dedim. patiden normal biri bile yapmaz ki diye düşündüm. ve tek tek tüm postları okudum. pati işte be *bu kısımda ağlıyorum* yalnız aranızda cidden görevli varsa, eski hesabımın şifresine erişebilecek biriyse bana ö.m atarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 yok abi mesajlar bildiğin khala :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 abi değişeli baya oldu :) pijler biliyor tabi öncesini böyle atar yapınca doğal olarak oklar bana yöneliyor :) bayadır sakinim lan, sinirlerim alınmış gibi işe başladıktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 iyi bari, uo dönemi fena idin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 khala atarı diye bi konsept vardı zamanında w3 sunucusunda, vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 khala hırsı değil mi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 bi sonraki oyuna bakın magmus aldıysa khala dır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Sparkcaster said: khala hırsı değil mi o ha eved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Sange gördüm NightHound'da, az bile yapmış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 dattebayo said: girdim, hiç sıkılmadan sslere baktım. yuh pati görevlisi yapar mı böyle bişiy dedim. patiden normal biri bile yapmaz ki diye düşündüm. ve tek tek tüm postları okudum. pati işte be *bu kısımda ağlıyorum* yalnız aranızda cidden görevli varsa, eski hesabımın şifresine erişebilecek biriyse bana ö.m atarsa sevinirim. elini sallasan görevli abi sitede zaten. sen sıradan sonra biri döner sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 genelde ciddiyetsiz gorevliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 nh'ye kastığı itemlere bak, banlayın teferruatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 hahaha güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 nh ye o itemler ne ya şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 tek eksiği kalmış carry olmaya :D http://www.allthingshon.com/images/items/128/AssassinsShroud.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Recommanded'çı gençlik konuşuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 recommended ciftcinin dostudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 1000+ oyun attım. reccomended itemın dışında item yaptığım oyun sayısı 10u geçmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 kraken 16-0 bitirmis maci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 son 1 aydir sadece casual mode onyuyorum ben de kafalar rahat hic stres olmadan super geciyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 nullblade recommendeddır candır. bak adamların bi bildiği var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Lord_Argos said: Şu takımda çok vurucu olabilir (Sabah ayık kafa ile güzel bir kombo geli galiba) Long Line: Demented Shaman - Predator Short Line: Hellbringer(değişebilir) - Pestilence Mid: Deadwood. Takımın Özelliği: Rakibi Armor'suz bırakmak. Core Itemler: - Pestilence: Core item'i DemonicArmor - Predator: Core item'i ShieldBreaker - Hellbringer: Core item'i Refresher. Görevler: 1. Pestilence rakipleri marklamaya başlar. 2. Hellbringer battle'ı ultisiyle başlatır. 3. Demented Shaman ultisiyle destekler. 4. Pestilence (kasmışsa pk ile) stun ile dahil olur. 5. Predator ve Deadwood kapanışı yapar. Dipnot: Dw'nin ulti seçimi karşı tarafın DPS'i üzerinde olmalıdır. ya istatistiki olarak random item yapsan bile şunu yazan adamın tavsiyesinden daha güzel buildler çıkar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar