Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ben de şuanda aynı ikilemi yaşıyorum. xoom kullanması daha az zahmetli gibi geliyor özellikle dizi/müzik gibi içeriklerde(itunes'tan para vermeyeceğimi varsayarak). eğlence/oyun açısından ipad tercih edilmeli gibi. diğer uygulamalarda vs olan açık zamanla kapatılır diye varsayıroum? sanırım tek sorun android market/türkiye durumu. düzeldi deniyor tekrar kapanıyor falan son durum nedir bilmiyorum. yolda yürürken kullanmayacağıma göre xoom'un daha büyük ve ağır olması çok dezavantaj getirmeyecektir. çantada veya elde taşırken de o fark çok hissedilmez sanıyorum. bunlara ekleyecek birşeyleri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 yataga uzandiginda elinde tutarken bile agirlik hissediliyor. android potansiyel olarak cook daha basarili bir isletim sistemi, ama cep telefonu isletim sistemi kullanan tablet alinmaz. gingerbread hele bir yayilsin, ondan sonra xoom'u dusunun. tl;dr: tablet piyasasi oturmadi. su anda alacaksaniz xoom almayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 gingerbread derken? honeycomb demek istedin sanırım? ki o da direk tabletlere özgü geliştirildi diye biliyorum. xoom da onu kullanıyor. evet tabletler daha tam olmadı olgunlaşacaklar vs bu bir gercek ama benim de hergün 3 saat yol sırasında bir aktiviteye ihtiyacım var..cep telefonu sistemi kullanan tablet almayacaksak o zaman alamıyoruz hiç bişi uyumaya devam diosun :) ağırlık farkı da 50gram civarı sanırım hani hiçbirisi kuş misali değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Eğer film izliyim, kafama göre transfer yapayım gerektiğinde ex.HD olarak kullanayım, her turlu PCden istediğim formatı şıp diye atıp pıt diye izliyim falan diyorsan IPAD2 almaman lazım. Gelecekte bu destek gelir mi ipade bilmiyorum ama şu an kıytırık bi filmi izlemek için ya itunes üzerinden formatını ayarlıyıp transfer etmen lazım ya da oplayer falan ile wirelesstan yollaman lazım ipade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 @sheriff, evet honeycomb demek istedim. xoom'un ustundeki honeycomb'un son versiyonu degil, honeycomb hala gelistiriliyor. oyle pazara yetissin diye hazirlanmis bir surumu. ipad'den film filan izleme konusunda; bende vlc for ipad yuklu. app store'dan kalkti ama onceden yukledigim icin hangi formatta olursa olsun atiyorum, kullaniyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Vlc inanilmaz ise yariyor, apple da o yuzden kaldirdi sanirim ama gec kaldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 bu android 3lere matlab veya benzeri bisi yuklemek mumkun degil demi? lite versiyonlarini fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 matlab yok ama benzeri bişi var. ADDI programın adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 benzeri bisiysi ne? bi inceliyeyim bide netbeans benzeri bisileri var mi yine androidte, coding moding? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 du edit yaptım da görmezsin falan ADDI diye bi program. idare ediyor. süper bişi değil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 nuwanda said: Vlc inanilmaz ise yariyor, apple da o yuzden kaldirdi sanirim ama gec kaldi :) vlc'ye kod yazan adamlardan biri gpl lisansini ihlal ettigi gerekcesiyle apple'a "kaldir bunu" ihtari cekmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 addi'ye baktim da bu kurtarmaz beni ya yeri geldiginde bi c gomebilmek isterim ben. kendi adt'lerimi kendim olusturup sonra matlabta kullanmayi seviyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar