Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ipad2 vs motorola xoom

ucunbiri

Öne çıkan mesajlar

ben de şuanda aynı ikilemi yaşıyorum.

xoom kullanması daha az zahmetli gibi geliyor özellikle dizi/müzik gibi içeriklerde(itunes'tan para vermeyeceğimi varsayarak).
eğlence/oyun açısından ipad tercih edilmeli gibi.
diğer uygulamalarda vs olan açık zamanla kapatılır diye varsayıroum? sanırım tek sorun android market/türkiye durumu. düzeldi deniyor tekrar kapanıyor falan son durum nedir bilmiyorum.

yolda yürürken kullanmayacağıma göre xoom'un daha büyük ve ağır olması çok dezavantaj getirmeyecektir. çantada veya elde taşırken de o fark çok hissedilmez sanıyorum.

bunlara ekleyecek birşeyleri olan?
Sosyal ağlarda paylaş

gingerbread derken? honeycomb demek istedin sanırım? ki o da direk tabletlere özgü geliştirildi diye biliyorum. xoom da onu kullanıyor.

evet tabletler daha tam olmadı olgunlaşacaklar vs bu bir gercek ama benim de hergün 3 saat yol sırasında bir aktiviteye ihtiyacım var..cep telefonu sistemi kullanan tablet almayacaksak o zaman alamıyoruz hiç bişi uyumaya devam diosun :)

ağırlık farkı da 50gram civarı sanırım hani hiçbirisi kuş misali değil..
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer film izliyim, kafama göre transfer yapayım gerektiğinde ex.HD olarak kullanayım, her turlu PCden istediğim formatı şıp diye atıp pıt diye izliyim falan diyorsan IPAD2 almaman lazım. Gelecekte bu destek gelir mi ipade bilmiyorum ama şu an kıytırık bi filmi izlemek için ya itunes üzerinden formatını ayarlıyıp transfer etmen lazım ya da oplayer falan ile wirelesstan yollaman lazım ipade.
Sosyal ağlarda paylaş

@sheriff, evet honeycomb demek istedim. xoom'un ustundeki honeycomb'un son versiyonu degil, honeycomb hala gelistiriliyor. oyle pazara yetissin diye hazirlanmis bir surumu.

ipad'den film filan izleme konusunda;
bende vlc for ipad yuklu. app store'dan kalkti ama onceden yukledigim icin hangi formatta olursa olsun atiyorum, kullaniyorum =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...