Canbaz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paintball en az 6 en çok 12 kişi olmak üzre 2 gurptan oluşan bir savaş oyunudur. Amaç karşı takımın bayrağını alıp kendi bayrağınızın olduğuyere getirmektir. Süre uzatılabilinir (Tamamen duygusal) ve de kurşun sınırsızdır. Elinizde gıda maddesinden oluşmuş misketleri fırlatabilen metal ağır bir tüfek vardır ve karşı takımın oyuncularını vurursunuz... Genellikle ormanlık yerlerde oynanır ve Türkiyede pek çok oynandığını söyleyemeyiz. Ben merak ediyorum bu boyatopu denen oyun spor mu yoksa konu dışımı? Cevaplarınızı bekliyorum bence ligi ve müsebakaları düzenlenen resmi bir spor olmalı hatta olimpiyat dalı bile olmalı. Sebepler çok: Vücudun her kasını çalıştırıyor, dayanışmaya bağlı, belli kurallar ve amaçlar doğrultusunda oynanıyor, Hem zeka hem vücudun uyumunu sağlıyor blah blah blah...[signature][hline]Canbaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 hayatta kalma savaşının oyun haline getirilmiş versiyonudur takt,k ve silha kullanma becerisi ister... yarın öbürgünsavaş çıkarsa en antremanlı siviller askerliini yapmış olanalran sorna bunlar olur herhalde[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 kesinlik çok güzel bir spor ... gerçekten bir canlı savaş, bir canlı egitim, uzuvlarımızn ve adrenalinin doruklarda yaşandgı bir aksiyon paintball.. kesinlikle egitici beyin ve vücudu gerçekten iyi kullanmayı hedefliyor ve saglıyor...[signature][hline]Absolut, 10 Eylül 2004 23:56 tarihinde o kadar güzel demiş ki: Keşke sigarayı her yaşa yasaklasalarda zoraki bıraksak. Çünkü gerçekten başa bela birşey sigara. İçen herkesin bırakmak istediği birşey. Burda çıkar birileri ben seviyorum vs vs vs der birazdan ama emin olunki o da hiç başlamamış olmayı ister. Bilerek hergün biraz zehir almaktan hiçbir farkı yok ve bu yasal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Günaydın, Paintball bir eğitim yöntemidir. Açık hava eğitimleri (outdoor Training) dediğimiz eğitimlerin içinde yer alan bir metoddur. Açık hava eğitimlerin de, istenilen bir çok konu farklı yöntemlerle işlenebilir. Paintball'da bu yöntemlerden biridir. Paintball'da genelde işlenen ağırlıklı konu "Ekip Çalışması"dır. Eğitimin katılımcı grubuna göre ve eğitimden beklenen somut faydaya göre değişkenlik gösterebilir. Ekip çalışması ana başlığı altında bir çok alt ve farklı konu işlenebilir. Eğe, bu faaliyete yöneticileri öngördüyseniz, strateji geliştirme, karar alma, stres altında çalışabilme vb gibi konu başlıklarını ekip çalışması ana başlığının altında da işleyebilirsiniz. Genelde malesef ülkemizde çok az bir kısım tarafından bu etkin ve yaşayarak öğrenmenin en güzel metodlarından biri olan paintball eğitim öncelikli değerlendirilmekte, genelde ise sanki bir boş vakit aktivitesi gibi algılanmakta. Bilgilerinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Günaydın, Kumadam yine yönetmiş :) İyi günler... *!ölümsüz kalın*[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Estağfurullah yönetmek ne demek. Sadece 1994 yılında beri eğitim sektöründe çalışıyorum, bu alanda edindiğim kısa tecrübeyi paylaşmak istedim. Hepsi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 kumadam zaten hemen herseyi soylemis ufak bir detayi ekleyim dedim:) Paintballda ayrica yaninizdakine guvenmeyi ve eger guvenmesseniz kazanamayacaginizi ogrenirsiniz. Bir sperden otekine gecerken sizi korumanizi istediginiz kisi koruyorsa ve eger size ''bos firla!'' diyorsa da yerinizde duruyorsaniz kaybedersiniz ama guvenirde ilerki kademeye gecerseniz dusmani sikistirirsiniz.Bunu cok yasadim defalarca ''cik koruyorum seni'' dedigim adam yerinden bir turlu kipirdayamadigi icin zor anlar yasadik. Bunun haricinde turkiyede su an buyuk sirketler calisanlarini paintball maclarina sokuyor ekip calismasi ni gostermek icin. Paintballdan zevk almaniz icin sahsi kanaatimce vurulunca caninizin acimasi gerek.O yuzden benim tafsiyem sert mermi kullanmaniz bu sekilde cesur olanlar ortaya cikiyor:)[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Spor.. Takım bulana kadar koşuşturmaktan canım çıkıyor :( Yazdan beri bir takım kuramadık burada.. Herkez "Yok işim var,yok yapmam gereken bişi var"...diye diye bahane bulunca...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 halfmumi daha dun paticik tayfasi paintball yaptik:P iki hafta sorna gene yapabilitemiz var. bende takim kurmayi dusunuyorum bu arada ama rakip laizm:)[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 İzmir cevresinde oynanabilcek bir yer varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 spor daha dün paintballa gittik tf ciler olarak ve çok zewklydi .. jungle ownz :p[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 vakit öldürmek çok genel bir şey zaten hangi açıdan baktığınıza bağlı, mesela bence hayatın kendisi vakit öldürmek, bi şekilde zaman geçiriyoruz, otobüs gelince binecez o gelene kadar da oyalanıyoruz işte spor, iş, aile, okul bunları küçük küçük kümeler olarak düşünün, hani ilkokulda kümeler ünitesini getirin gözünüzün önüne, yuvarlak yuvarlak... bazıları elips... işte onlardan böyle bi ton var, en dıştaki, hepsini kapsayan küme de vakit öldürmek :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar