Deli333 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Aranızda kullanan varmı? memnunmusunuz? Biraz özel istek gibi oldu ama kusura bakmayın :)[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Bu bu nedir bu? Telefon filanmı? Turkcell servisimi?[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 wallaha siemens a50 derim :) kaç kere yere düştü bişey olmadı kaykay gibi oldugu icin ollie kickflip falan denerim sadece arada bi sapıtır başka hiçbişey yok Taş gibi takozdur kendileri hiç bişey olmuyor futbolda oynadım kırık yerleri var :) ama harika telefondur[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Msn fılan acabılcegım ucuz bır telefon arıyordum. Haberım yoktu arkadaşta gordum. Böyle çok gıcık sorunları yoksa almayı düşünüyorum o yüzden sorayım dedım.Telefon bu arada diab.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 [Bu mesaj Deli333 tarafından 13 Eylül 2004 15:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 n-gage destekliyor msn java destekli coğu telefonlarda oluyor[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 300 kağıtı geçmiycek. mümkünse taksitli olucak.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 bende var ancak şiddetle tavsiye etmiyorum hafızası çok az[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: Deli333, 13 Eylül 2004 15:30 tarihinde demiş ki: 300 kağıtı geçmiycek. mümkünse taksitli olucak. ben 28o e almıştım şimdi doğu bankta 250 civarı felandır..[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Arkadaş da onu söyledi 4mb hafıza var dedı. ne gibi zararı olur 4 mb ın. dedıgım gıbı msn acabılsem yeter.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 bende de var eger pda gibi biseyin varsa guzel ama o tarz biseye de ihtiyac duyuyosan bu senin aradigin telefon degil. pop3 mail destegi, agile messengerla icq msn ve turevleri, opera vs guzel baya ama agile messenger ve operadan baska bisey yukleyemessin mesela 2sini yukledin mi (yamuluyosam duzeltin) resim kalitesi geride kaldi ama yine de yoldan gecerken b@b bilardo salonunu cekmek icin kullanirsin mesela, severim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 öyle bir telefonda hafıza herşey demek oluyo 20 foto 10 msj 2 melodi bi de baktın hafıza doldu sonra şiddetle sinir oluyosun yere felan atıyosun ama sen sadece msn için alıcam diosun bu telefonun java desteği olduğunu biliyorum[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 abi zaten n gage 300 mişlyon zaten teknosada 12 ay taksitle yapıo[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 n gage iyimidir? mp 3 calıp, msn acabiliyorsa yeterlidir.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 n gage 450 küsür ya .[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Standart Gsm Ağırlık (Gr) 143 Şebeke Frenkansı (Mhz) 900-1800 Dual Band Boyut ( En x Boy x Yükseklik ) mm 118 x 68 x 22 Konuşma Süresi ( Saat/En Fazla ) 5 Bekleme Süresi ( Saat/En Fazla ) 264 Telefon Hafızası 3.4 MB Ekran Tipi 176 x 208 pixels TFT, 4096 renk ekran Pil Tipi (mAh) 1070 Li-ion Wap Var Titreşim Var Handsfree Var Infra Red Yok Oyun Var Polifonik Melodi Var Mp3 Çalar Yok Ses Kayıt Var Ses ile Arama Var GPRS Var Bluetooth Var MMS Var Destekleyici GSM Hizmetleri Var Kutudan Çıkan Aksesuarlar Kullanma Kılavuzu,Şarj Cihazı,Pil,Yazılım CD'si n gage kotu ya abi bu ne.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 mp3 çaları oyunu hedesi hödösü var :) mp3 çaları olması lazım :) emin değilim ama olması lazımdı[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 3300 la karıştırdın sanırım. benzıyorlar bırbırıne onda vardı. ne zaman telefon almaya kalksam acaip kararsız kalıyorum. Kesın birşeyler cıkıyor.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ngage war bende tek eksısı buyuk olması dıyebılırım :) bu arada mp3 fılan war ama qd de yok[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 yeni n-gage de mp3 playerı kaldırmışlar. m-gage ucuzsa almayı düşünebilirim, ama 450 falan diyosunuz olmuyor:-)[signature][hline]izinsiz gösteri MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Beyler internetin saati ne kadar cep telefonundan . bilgisi olan varmı?[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 gprs kullanicaksin, ucuzu ve hizlisi o sureye gore degil yaptigin veri aktarimina gore hesaplaniyor. tcell de kb i 1200tl olmasi lazim yanlis hatirlamiyorsam sitesinden bakabilirsin zaten kullanacagin agile messenger programinin bir veri sayaci var .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 kafam karıştı ya. nasıl kb hesabı.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 dl ettıgın veriye gore yani[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Yani ucuza mı gelır. zaten 4 mb bellek olucak. mesela 1 saat msn kullandın dıyelım. fiyatı ne olur?[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ya msn den bısey gitmez gibime geliyor hesapla ıste 1mb lık bısey cektıgınde ne kadar kontor yada para gıtcegını de mesla su chatın parasızken denemıstım nerdeyse hıc kontor gıtmıyordu yanı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar