Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 selam hic kullanmadim soft top arac da gunluk kullanima ne kadar uygun? sicak soguk yalitimi nasil aaba yikama zimbirtilarina sokulur mu ? kenara koseye biraksam biri tenteyi kesip kendine ev yapar mi vs. tsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ne ladin lan? resim filan koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 almadim daha iste karar veremedim. audi tts alicam ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 hmm iyimis, hard topi yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 yok bit kadar araba zaten kaldirmaz hard top fhfj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 kaça alıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 alisveris yaparken fiyata dikkat etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ruzgar sesi olabilir biraz, gürültü disinda cok bi sikinti olmaz. ben hic kesilmis bi softtop gormedim. almisken cabrio alinmali tts, imkan varsa. ama tabi bi 335d cabrio da gayet akil celebilir B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 gerçi aynı fiyatlara asagi yukari z4 2.3 var, coupe cabrio hem, hem de suratı daha yeni. performansı tabi aynı degil, ama arkadan itis z4 2.3i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 kazasız belasız yolculuklar dilerim ekmekçim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ben cabriosunu tutmami$tim tt nin nedense. ama coupesine hala bakiyorum. sifir alacaksan 2014e kasa degi$iyo sanirsam, burda baya muhabbetini yapmi$tik. bi de, e 250 cgi daha yaki$iyo cabrioya sanki =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Ne gibi olumsuzluklar olabilir diye soruyorsan, ben metalden kuş boku temizlemekten yoruluyorum. Bezden nasıl yaparım hiç düşünmek istemiyorum. Böyle de teferruatı var. Şimdiden hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 bi de boyle arkada$larin varsa cabrio alma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 bmw ye pek sicak bakmiyorum keyif alamadim pek nedense. 4 ceker olmasi da onemli benim icin karda yagmurda daha rahat oluyor. keske 2014 e kadar bekleyebilsem ama su an arabam yok ve kurtkoy de bunaldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Esh said: bi de boyle arkada$larin varsa cabrio alma... arkadasim yok sorun degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 eko beni bindirip gezdirmicen mi yani :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 öööh haber efsaneymiş yalnız. süren veletin de kaçıp gitmesi ayrı hayvanlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 z4 de 3 de ttyi döver bence ya :( tt çok guzel ama 5 senedir aynı surat, daha degismesine de 3 sene var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 nomsaR said: öööh haber efsaneymiş yalnız. süren veletin de kaçıp gitmesi ayrı hayvanlık. Düşme yerinden 200 m. sonra durmuş araç. Kaçma yok yani. Araç kullanırken sürekli olarak arka koltuğa da bakılamayacağından, uçuşu intikal etme süresi ve frenleme süresi birlikte değerlendirildiğinde makul bir duruş mesafesi bence. Polis olay yerini terk etmekten işlem yapar, normaldir, polistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 cabrio kullanımı da diger arabalar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0niLLe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 hay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Bmw den keyif almadım dediğim gibi, z4 çok güzel araba tts e göre de fiyatı daha uygun sanırım ama audi ftw. Satarken bi fark yaratıyo mu peki? zaten pek 2. eline ilgi yok galiba bunların karbiryo patlamasın elimde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 işte z4te baska secenek olmadıgı icin tabi :P evet ozellikle mesela sahibindende cabrio tts yok bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Salla o zaman uygun fiyata bi cabrio bulmuştum getirtmiş biri almamış mı napmış ellerinde kalmış coupe daha çok hoşuma gidiyor yoksa. İlerde elimde kalıcaksa 2 kuruş (2 kuruş da değil aslında 25.000 euro indirim yaptılar sdfs) için riske atmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Bismillahirahmannirrahim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar