Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cabrio arac kullanimi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selam
hic kullanmadim soft top arac da gunluk kullanima ne kadar uygun? sicak soguk yalitimi nasil aaba yikama zimbirtilarina sokulur mu ? kenara koseye biraksam biri tenteyi kesip kendine ev yapar mi vs.
tsk
Mesaj tarihi:
ben cabriosunu tutmami$tim tt nin nedense. ama coupesine hala bakiyorum. sifir alacaksan 2014e kasa degi$iyo sanirsam, burda baya muhabbetini yapmi$tik.

bi de, e 250 cgi daha yaki$iyo cabrioya sanki =P
Mesaj tarihi:
Ne gibi olumsuzluklar olabilir diye soruyorsan, ben metalden kuş boku temizlemekten yoruluyorum. Bezden nasıl yaparım hiç düşünmek istemiyorum. Böyle de teferruatı var.

Şimdiden hayırlı olsun.
Mesaj tarihi:
bmw ye pek sicak bakmiyorum keyif alamadim pek nedense. 4 ceker olmasi da onemli benim icin karda yagmurda daha rahat oluyor. keske 2014 e kadar bekleyebilsem ama su an arabam yok ve kurtkoy de bunaldim.
Mesaj tarihi:
nomsaR said:

öööh haber efsaneymiş yalnız. süren veletin de kaçıp gitmesi ayrı hayvanlık.

Düşme yerinden 200 m. sonra durmuş araç. Kaçma yok yani. Araç kullanırken sürekli olarak arka koltuğa da bakılamayacağından, uçuşu intikal etme süresi ve frenleme süresi birlikte değerlendirildiğinde makul bir duruş mesafesi bence.

Polis olay yerini terk etmekten işlem yapar, normaldir, polistir.
Mesaj tarihi:
Bmw den keyif almadım dediğim gibi, z4 çok güzel araba tts e göre de fiyatı daha uygun sanırım ama audi ftw.
Satarken bi fark yaratıyo mu peki?
zaten pek 2. eline ilgi yok galiba bunların karbiryo patlamasın elimde?
Mesaj tarihi:
Salla o zaman uygun fiyata bi cabrio bulmuştum getirtmiş biri almamış mı napmış ellerinde kalmış coupe daha çok hoşuma gidiyor yoksa.
İlerde elimde kalıcaksa 2 kuruş (2 kuruş da değil aslında 25.000 euro indirim yaptılar sdfs) için riske atmaya gerek yok.
  • Yeni Oluştur...