Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Ipad1 16gb 3g li modelini satıyorum Nereden alındı: Bilkom Niye alındı: Bir kampanyadan kelepir aldım Niye satılıyor: Iphone 4 almak istiyorum kısmetse vodafone dan. Fatura var mı: 2 3 gün içerisinde adresime postalandığında soruya evet diye yanıt veriyor olucam. Kullanıldı mı: Yok yahu ipadin üstündeki, sim yuvasını ve şarj bölmesini, ekranı vs koruyan jelatin bile açılmadı sadece aparatlar var mı diye kutu açıldı o kadar. 1000TL düz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 950 ye düşürdüm fiyatı. resimleri fln sahibinden.com da var ama başka site linki vermek yasak mı bilmiorum tam ondan linklemiyorum. fiyat konusunda konuşulabilir neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ipad 2 1100 tl filan darty'de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ben bu link i vermekten sıkıldım siz darty demekten sıkılmadınız. darty web den alış veriş yapanları mı kazıklıo abi nedir ya http://www.darty.com.tr/e_commerce/TABLET-PC/APPLE/iPAD-16GB-WI-FI-3G-MC349TU/A-p-49260-c-24.htm al işte benimkinin aynısı 1169 tl darty de alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 sen 1100 e bilkom garantili ipad2 3g wifi göster gidip onu alim ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Dworgian said: ben bu link i vermekten sıkıldım siz darty demekten sıkılmadınız. darty web den alış veriş yapanları mı kazıklıo abi nedir ya http://www.darty.com.tr/e_commerce/TABLET-PC/APPLE/iPAD-16GB-WI-FI-3G-MC349TU/A-p-49260-c-24.htm al işte benimkinin aynısı 1169 tl darty de alla alla wifi + 3g bu. benim dediğim sadece wifi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 pcgold'da monitör fiyatı bakarken karşıma çıktı az önce, 1050 tl imiş 16gb 3g wifi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar