Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 olay trollface'de sanırım. bi gülüşe, bi samimi konuşmaya herşeyi bır kenara bırakıp, fanlık düzeyine çıkabiliyor insan demekki. ben de trollface olucam, benim de fanlarım olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 aquila said: tayyip artik cumhurbaskanligina terfi etsin de, bunu da basbakan yapsinlar. aman abi bütün ülke ankara olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Ahahaha, tek aday olarak girmiş bide :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 said: J.B: "alevi olduğunu bildiğim halde" yazmışsınız. Alevilerin nikahını kıymak zorunuza mı gidiyor Y.H: PEYGAMBER insan ayrımı yapmamış bizim ne haddimize ayırmak söyler misiniz farklı bir ALLAH MI var C.Y. Alevileri aşşağılamadığın eksikti. şimdi istersen sana dava açalım. burda bir toplumu hor görme var kısacası ırkçılık!!! GÖKÇEK: Aleviliği ben aşağıladım ise ben şerefsizim, ispat edemezsen sen. Kabul mü? C.Y.: KABUL. yazdığınız twiti iyi okuyun isterseniz avukatlarınıza da okutun."alevi olduğunu bildiğim halde nikahını kıydım" ne dmk GÖKÇEK: Aleviler bizim kardeşimizdir.Kim alevi-sünni ayırımı yapıyorsa vatan hainidir. C.Y: Burdan sizin de vatan haini olduğunuz ortaya çıkyor. O sözünüzle ayrım yaptnz.özr dilyn GÖKÇEK: Sen bana vatan haini dedin. Seni blokluyorum ve mahkeme de görüşürüz. şu net master trolling ya, melih başgaaaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 gorusuruz kibscsaeo xoxox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 The Discursivity of Melih Baskan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Viktor said: http://images.habervitrini.com/haber_resim/melih_gokcek77.jpg google images'ta adamı "grandmaster troll" olarak ilk sıraya taşıyan patiler olarak, troll face 'te de zirveye mi taşısak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 karaca ahmette "melih başkan" diye mezar taşı vardı fotoğrafını çekip koyacaktım unuttum lan :/ gelecek sefere çekerim ama söz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar