Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Arkadaşlar harddisk artık freespace kalmadı diye bıkbık etmeye başladı. Dolayısıyla ben de biraz dosya sildim ve program uninstall ettim fakat yine de harddiskteki boş alan miktarı değişmedi nasıl olduğunu anlamadım. 135 mb idiyse hala 135 mb.. Bir fikri olan yardım eli uzatan?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Bi arkadaşımda daha olmuştu..HDD ler fazla dolunca kafayı yior bence :)[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 En kötü ihtimal format atıcam ama çok brütal yaklaşmak istemiyorum olaya.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 geri dönüşüm kutunu boşalt. bende divx indiriyorum . yer kalmadı bıdbıd ediyo bana da . film siliyorum hdd den. gene aynı . geri dönüşüm kutusuna atılınca silinmiş olmuyor. ona bi dikkat et[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 temp dosyalarini sil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 valla fitil oldum... uyuz oldum... gıcık oldum. çöp kutusunu boşalttım.. temp leri fln sildim... yine de olmuyor...[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Scandisk Yap ![signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Hmm senınkı daha ılgınc bı durum. Bende D:'de 860KB yer var ve sorun cıkarmıyo yanı oyle bık bık bıle etmıyo :)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Temp Int files sil. Genelde 80MB falan oluyor orda. C:Documents and Settings(login oldugun kullanıcı adı)Local SettingsTemp Burdaki dosyaları sil. Benim evdekinde 640MB olmuştu.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Aha kendiliğinden düzeldi oley :)[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar