Rodvine Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Arkadaslar oyun fena deıl oynuyorum fakat olunce bastan baslamak zorundamıyız bılen varmı acaba sureklı bastan baslıyorum kafayı cızdım basla basla arkadasımın bırı olunce doguluo dedı ama nası oldunu anlatmadı bılen varsa yardımlarını esrgemesın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodvine Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Bilen yokmu bu oyunu yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Olm snde adam akıllı oyun oyna :)[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodvine Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Oynıcak oyun olsa oynıım neyse bıraz kasnca cozdum olayı ılla 4 5 bolum gecmen lazımmıs otomatık bolum acılıomus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 adam kese kese bi hal oldum iyi güzel 4. gorevide yaptım conquestmi ne bitirdin dedi sonra bi daa oynayamadım iler fln die bişi yok ne biçim bi oyun yahu devam et gibi bişi yok oka basınca tekrar baştan başlıyo garip geldi oyun bana..[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 oyunun adi gangland gangsland degil[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 iron maiden kokusu alıyorum[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar