xarion Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 if ((Edit1->SelStart==0)|| (Edit1->Text[Edit1->SelStart]==' ')) if ((Key>='a') && (Key<='z')) Key=UpCase(Key); kod burda fakat key i tanımlayamıyo borland... [C++ Error] Unit1.cpp(21): E2451 Undefined symbol 'Key' biçiminde hata veriyo shift key protector 2 yapıyorum bana yardım edin pilips Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 açtığım yolda emin adımlarla ilerleyen öğrencilerimin olması ne kadar güzel anlatamam..[signature][hline]Boo www.willow.gen.tr Shift Protector thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusarak demiş ki: BEN SARHOŞ DEĞİLİM, BAK BİLİNCİM YERİNDE O BİLGİSAYAR.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 desteklediğin için teşekkür ediyorum wipecım ama beni öğrenciden çok usta veya büyük insan en azından tapılası insan olarak göstermeni beklerdim hayallerimi yıktın tebrik ederim [Bu mesaj Black_B tarafından 13 Eylül 2004 05:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 bu saate cevap veren kimse çıkcakmı merak ediyorum ahah[signature][hline]Boo www.willow.gen.tr Shift Protector thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusarak demiş ki: BEN SARHOŞ DEĞİLİM, BAK BİLİNCİM YERİNDE O BİLGİSAYAR.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 konuyu değiştirme :P şimdi yada sonra mutlaka birisi çıkıcaktır benim sorunlarımı yanıtlıyacak :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 if the harf büyüktür A'dan işte öyle yazıyon, else işte öyle devam ediyor auahua :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Key i tanımlamadıysan Keyi tanımlamamışsın demektir bunun daha başka bir açıklaması yok ki. :-P C de herhangi bir değişkeni tanımlamadan kullanamazsın. [signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! [Bu mesaj Rahan tarafından 13 Eylül 2004 10:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ya key i tanımlamayı unutmak hiç aklıma gelmemişti :P auhau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar