Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 anneler günü hediyesi olarak alıcam.şu nasıl sizce alınır mı? casper ama olsun. http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-vtn455a-minibook-atom-n455-1.66ghz-2048mb-ddr3-320gb-10.1-cam-max.251mb-gma3150-w7str/productdetails.aspx?I_ID=48538 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 anneye iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Eheh ben de böyle birşey düşünüyorum, anneler tam netbook kullanıcısı. Hayatta Casper almam ama, LG X140 alıcam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 hp in kirmizi var cok guzel ben almistim hediye olarak baya ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 lg olan iyiymiş.pcdepo internet üzerinden alışveriş içinmi.yoksa mağazası varmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Pc Depo İletişim Yerleri var burada ama önce bir ara, orası mağaza mıdır değil midir bilmiyorum. Ben PcDepo'yu sadece online mağaza olarak biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 internetten verdim siparişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Ben de sipariş annemin adresine ama henüz gitmemiş, bugün teslim olur herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar