Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Selamlar, XPye SP2yi yükledim ve birkaç kişiden SP2 yüklemesi sorunlu olabiliyor diye duyduğum için backuplı yükle gibi birşey seçtim galiba. Yükleme öncesi 1.3GB boş yerim varken şu an 550MB yerim kaldı. SP2nin 800MB olamayacağını düşünerek esas yer tutanın backup lar olduğunu düşünüyorum. SPler backupları hangi foldera yapıyor bileneniz var mı? Ve bu backupları silmenin herhangi bir sıkıntısı var mı? Günün birinde geri getirememek dışında. Teşekkürler[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Yok mu SP2 backupları hakkında bilgisi olan.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 temp, temprory internet files klasorlerine falan baktin mi abso? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Heryeri kontrol ettim. Yani toplamda 10MB indirdi SP için ama bir kurdu pir kurdu kendini :;) Bir yerlere backup aldı başka bir açılması yok yani 800MB az buz değil yav.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Cde Windows folderı altında hidden olarak $NtServicePackUninstall$ ve bir sürü $NtUninstallKB810217$ folderı buldum. Yaklaşık 450MB toplamda. Bunları silmek ne yapar :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 bence sen disk temizleme yap.. backuplari guvenli sekilde ordan silebilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Disc clean görmüyor bahsettiğim folderları.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Disk Clean UP===>More Options===> System Restore Yaptım. Neye yarar nedir bilmiyorum. Şu an 1.37GM yerim var. Kalan sağlar benimdir diyip hayata devam ediyorum. Ne iş yapar, neyi silmiştir bu System Restore olayı?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 sistemi kayitli tarihlere geri donduruyorsun.. su anda sisteminden memnun isen siliver gitsin, iyi yapmissin.. disk temizleme isleminde butun kutulari isaretleyebilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar