s_sinan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 [events e_monk_stun] ON=@HIT WresStun [function WresStun] VAR.SUM=> + > IF (> < 1500) RETURN 0 ELSEIF (==) RETURN 0 ELSEIF !(=3) RETURN 0 ELSEIF ( > 3) RETURN 0 ELSEIF !(==Skill_Wrestling) RETURN 0 ELSE STUNN ENDIF [function STUNN] VAR.SUM=> + > IF ((> >= 1500) VAR.X=RAND(4) ELSEIF ((> >= 1800) VAR.X=RAND(3) ELSEIF ((> >=1900) VAR.X=RAND(2) ELSEIF (> <= 2000) VAR.X=RAND(2) ENDIF IF 0>=1 FStunAction ELSE RETURN 0 ENDIF [function FStunAction] SRC.SYSMESSAGE You stun . SRC.ACT.SYSMESSAGE sucessfully stuned you. dorand 8 SRC.ACT.findlayer(layer_hand1).bounce SRC.ACT.findlayer(layer_hand2).bounce SRC.ACT.findlayer(layer_helm).bounce SRC.ACT.findlayer(layer_gloves).bounce SRC.ACT.findlayer(layer_collar).bounce SRC.ACT.findlayer(layer_chest).bounce SRC.ACT.findlayer(layer_arms).bounce SRC.ACT.findlayer(layer_legs).bounce enddo [EOF] bu scripts de adamı stun değil de ustundeki esyaları calıyor orjinali bu mu acaba ? bir de bunu paradarbe gibi yapmak için ne eklemek gerek yardımcı olurmusunuz (yani stun olan kisi 2 sn paralise kalması için ) RavenLoft'un Notu: Scriptte smile vardı.Düzelttim... [Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 14 May 2003 18:56 tarihinde değiştirilmiştir]
s_sinan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 ya un utmadan yazayım bu bronx'un scriplerinde yeni events'ları nereye ekleyecegiz bir turlu bulamadım yardımcı olabilecek varsa lutfen yardım etsin
s_sinan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 tam olarak bi acıklama yapacak kimse yok mu olenmli bir durum lutfen yardım
Sky_ Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 yazdığın scp için bişey diyemicem ama eentsleri sphere tables ın altına on@login yazdıktan sonra events=e_adı diye eklicen[hline]Kings Of Cahos Me!!! Xeria Staff
Öne çıkan mesajlar