s_sinan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 [events e_monk_stun] ON=@HIT WresStun [function WresStun] VAR.SUM=> + > IF (> < 1500) RETURN 0 ELSEIF (==) RETURN 0 ELSEIF !(=3) RETURN 0 ELSEIF ( > 3) RETURN 0 ELSEIF !(==Skill_Wrestling) RETURN 0 ELSE STUNN ENDIF [function STUNN] VAR.SUM=> + > IF ((> >= 1500) VAR.X=RAND(4) ELSEIF ((> >= 1800) VAR.X=RAND(3) ELSEIF ((> >=1900) VAR.X=RAND(2) ELSEIF (> <= 2000) VAR.X=RAND(2) ENDIF IF 0>=1 FStunAction ELSE RETURN 0 ENDIF [function FStunAction] SRC.SYSMESSAGE You stun . SRC.ACT.SYSMESSAGE sucessfully stuned you. dorand 8 SRC.ACT.findlayer(layer_hand1).bounce SRC.ACT.findlayer(layer_hand2).bounce SRC.ACT.findlayer(layer_helm).bounce SRC.ACT.findlayer(layer_gloves).bounce SRC.ACT.findlayer(layer_collar).bounce SRC.ACT.findlayer(layer_chest).bounce SRC.ACT.findlayer(layer_arms).bounce SRC.ACT.findlayer(layer_legs).bounce enddo [EOF] bu scripts de adamı stun değil de ustundeki esyaları calıyor orjinali bu mu acaba ? bir de bunu paradarbe gibi yapmak için ne eklemek gerek yardımcı olurmusunuz (yani stun olan kisi 2 sn paralise kalması için ) RavenLoft'un Notu: Scriptte smile vardı.Düzelttim... [Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 14 May 2003 18:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_sinan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 ya un utmadan yazayım bu bronx'un scriplerinde yeni events'ları nereye ekleyecegiz bir turlu bulamadım yardımcı olabilecek varsa lutfen yardım etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_sinan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 tam olarak bi acıklama yapacak kimse yok mu olenmli bir durum lutfen yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sky_ Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 yazdığın scp için bişey diyemicem ama eentsleri sphere tables ın altına on@login yazdıktan sonra events=e_adı diye eklicen[hline]Kings Of Cahos Me!!! Xeria Staff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar