DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Biraz once telefonuma PasswordMaker yukledim uygulama cok mantikli geldi su sekilde calisiyor. Oncelikle master password belirliyorsunuz kendinize daha sonrasinda site ismine gore kendisi otomatik olusturuyor. Orn: MasterPass = Deneme Kullanilcak site: paticik Olusan Pass: lql$m0"X Ve bu passwordu tek tus ile copy clipboard Simdi aslinda guzel bir uygulama tek hatirlamaniz gereken masterpass her sitede milyon tane parola ile ugrasmaktansa site adii programa yaz masterpass ile olusan kripto ciksin karsina. Bu suan N900'de kullanabildigim bir uygulama buna benzer birseyi PC de nasil bulabilirim? Firefox icin eklenti var ama ben calistiramadim yuklemede sorun yok fakat uygulamaya gelince pass uretmiyor. Buna benzer bir uygulama kullanan var mi?
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 ben hâlâ baba yadigarını kullanıyorum =/ güzel olaymış bu arada =P ben de istiyorum
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Sonunda buldum hemde tum ortamlarda kullanilabilir olanini yani iPad/Mac/Desktop/Maemo vs. ayni zmnda FireFox/Chrome/Opera browser eklentileride mevcut. Browserlarda otomatik hatirlatma olabilir belki ama bazen kendi browseriniza ulasma sansiniz olmayabiliyor yada sync edemediginiz zmnlar olabiliyor ornegin ben eski FF Sync sifremi unuttugum icin eski bilgilere ulasamadim neyseki sonradan buldum ama bu gibi durumlardan kurtarmasi icin bence cok guzel bir cozum bu. PasswordMaker Ozellikleri; Yukarida yazdiklarim zaten mevcut ayrica copy clipboard dediginiz sifre 10sn sonra otomatik siliniyor copyden. User ID uzerinden pass atayabilme sagtus ile auto fill vs.
Öne çıkan mesajlar