Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 ah ulan ah gökdelende yere paralel paten yaparak adamlarla dövüştüğü bölüm, 3 gün süren ve 30ar dakikalık aralar verilen rugby maçına katıldığı bölüm, su altındaz zippo çakmak gibi bir şey ile bunu kovalayan kadınların olduğu bölüm falan hep aklımda. Bir de gizli yerine girerken "şu an mezar taşımın altındayız" gibi bir laf ediyorduyanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 öf o lazerli silahları yansıtan camdan terminatörü altıpatlarla öldürmesi de süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 bloody baseball tarzi bir bölümde vardi baya eglenmiştim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 -OOOoOooOOOOoOOOoOo -An Corp Yeter abi. Kaçıncı reslenen seri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Kaede said: öf o lazerli silahları yansıtan camdan terminatörü altıpatlarla öldürmesi de süperdi ahaha dimi, öle bi olay var. yıllardır hiç unutmam o sahneyi ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 hollywood baya darda heralde adamlar kaç yıldır adam gibi özgün film yapamıyor lan. the crow filminide yapmaya başlamışlar.ulan insan utanır brandonsuz the crow mu olur lan.sonraki filmlerin hali ortada edit:konunun içine etmiş gibi hissettim kendimi :).oynayan eleman kim bilmiyorum ama iyi seçmişler sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar