Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hediye stogu.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhabalar,

Bir hediye stok sistemi yazdim her$eyi tamam fakat bilete cevir butonunu kullandigimizda hangi mantik ile o esyayi bilete cevirip cantamiza bilet attigini anlayamadim. biri bana bu konuda yardimci olabilirmi?
Mesaj tarihi:
Yapmak istedigim tam olarak su, var.hediyegain= + /3

bunu bilete cevir butonuna uygulayamiyorum. Yukaridaki yazdigimi nasil target'a uygulayacagim?[signature][hline]o3wnz
Mesaj tarihi:
said:
Larethian, 05 Eylül 2004 20:23 tarihinde demiş ki:
var.x=
src.newitem=i_hediye_point --- bu sende ne ise artık
lastnew.amount=x
lastnew.bounce
src.message stok edildi

lastnew'de nedir? 1.0 olmasin o?.. ;)[signature][hline]-Makaveli-
Mesaj tarihi:
ya pardon dalgınlığıma gelmiş :D lastnew deye bişey yok 55i de ondan çalışmamış olabilir. Var olayına gelincede bi yazı hazırlıyorum bunlar hakkın bitsin buraya koyacam.
Yada kısaca Var'a global olarak kullanılan tag diyedebiliriz. Ama tag warken "var" kullanılamaz yada tam tersi ve objelerde kullanamazsın gibi bir çok özellik war işte :D
[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Nomuka sonduta lay dimon ...
Ada.net

[Bu mesaj Larethian tarafından 06 Eylül 2004 00:55 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Larethian tarafından 06 Eylül 2004 00:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Eger tag varsa neden var icad etsinler ki :) herseyi tag ile yapsaydik, worldsave'ler x10 artardi. bence "var" varken tag, sadece check islmleri haric kullanilmaz, hangi akilli gidipte cop kutusunda belirlenecek amount'u tag verip orada hesaplar ki? :)

Peace.[signature][hline]-Makaveli-
Mesaj tarihi:
nbl hediye stogu rewardgain arkadaşınki ise hediyegain vay beaa ben yazdım abi hepsini valla billa bak ben yazdım[signature][hline]No Question ;
No Answer ;
No Problem ...
Mesaj tarihi:
Eger nebula sistemini c/p etseydim buraya cikip soru sormazdim. Zaten o sekilde de yapmayacagim. Millete laf sokmaya calisacagina, cok biliyorsunya! sorulan soruya cevap ver.[signature][hline]Love is a name, Sex is a game;
Forget the Name, Play the Game.

-Math-
  • Yeni Oluştur...