Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mum_Chamber said: apple gibi donanim satan adamlarin kullanicisi bilgisine ihtiyaci yok. google gibi reklam satan adamlar ise kullanici bilgisi uzerinden para kazaniyorlar. o yuzden privacy hede hodo konularinda her zaman google'dan korkmak gerek. adamlarin yaptigi yeniliklerin cogu daha cok user dataya erismek icin yapiliyor +1 Google bir trolle başlasa zaten 4chan felan kalmaz ortalıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Eğer endişeniz varsa itunes ile encrypted back-up yapabilirsiniz. Tabi o bilgiyi isteyen yine bir türlü arar bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 ÇOK ALAKASIZ sonuç çıkartıyor derseniz üstteki o wireless hotspotları dahil et'i iptal edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 daha guzel oldu simdi ama ben gps i kullanmadigim icin sanirim sadece baz istasyonlarinin yerini gosteriyor bende, boyle esit aralikli satranc tahtasi gibi duzenli yuvarlaklar. gps kullansam esasinda kisisel tracking olarak guzel sonuclar cikar bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Ben çok sık GPS kullanıyorum ama bende de öyle gösteriyor. Yine de ilçeye kadar belli oluyor abi, o bile yeter yani. Mesela bi gün istanbuldan izmite gitmişim, bildiğin yolu çizdi bana öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 gps ile alakasi yok, zaten cihazin yerini degil, cevredeki baz istasyonlarini logluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar