Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 slm, bende razer deathadder 3500dpi left hand modeli var fakat driverindan bunun buttonlarini yani 1 ve 2 (click ve menu) nin yerlerini degistirince inanilmaz bir sekilde kasmaya basliyor mouse.. windowsun mouse ayarlarindan degistirince(birincil 2ncil) sorun cikmiyor fakat bu seferde oyunlarda algilamiyor bu ayarlamayi... aletin kendi driverindan yapinca oyunlardada algiliyor fakat son 1 2 gundur kasmaya basladi neden :S update i falan herseyi yapili bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 varsa firmware updateini de yaptın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 lanet cin mallari cok pis kufuru basicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 razer cok dandik bi marka. a4tech kullan en iyisi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Esh said: a4tech kullan en iyisi o. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Enteresan, Razer'da böyle garip hatalar çıkabiliyor. Firmware downgrade dene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 sırf güvenemediğimden gittim logitech g700 aldım , iyi ki deöyle yapmışım böyle abidik hatalar yok en azından. Razer kötü demiyorum mutlaka iyi bir marka , hatta en az logitech kadar iyi fakat böyle abidik kubidik şeyler can sıkıyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 tipi guzel diye aldim bide 3500 falan filan yaziyodu boyle janjanli falan diye.. yoksa cakmam maustan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar