Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 harbiden he, 1. sayfanın yarısından sonra çok doyurucu yorumlar yapılmış valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ahmedinejad bişi demiyorum arkadaşım, gerek kalmamış zaten :) bi atar rüzgarı esmiş bence bu topik bi reseti haketti (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
birsorumolacak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 patide böle boş beleş konusan adam cok bilmemezmiş gibi neden kızıyosunuz ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 abd ıraka tazminat ödemeye kalksa ikinci ekonomik kriz olur ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Hem ditladim hem para aldim gibi olmuş bu haber...aga nereye gidiyoruz ya şimdi bize örnek gösterirler bunu sonra öderiz sona daha çok vergi vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 amerikanın ırak'ta yerleştirdiği adamlar almıştır bu kararı. demokrasi diyenden korkcan arkadaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 lan o 400 milyon dolarin 1 milyon dolarini bana verseler!!! bende cok etkilendim piskolojik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Aynı şeyi İngilizlerde yapmaya çalışmıştı bize karşı. Soysuz bunların hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 adamlar yedikleri ya*****n tazminatını veriyor ulan, işe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 400m para mı 1 günlük petrol satışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Yeni potansiyel haber: 400Milyon doları olmayan Irak, İran sınırını ABD'e 400Milyon dolar borcu karşılığı verme kararı aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ABD: Sarsılarak tatmin olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 adamlar mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
birsorumolacak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 vadaa said: adamlar mal http://www.swfcabin.com/swf-files/1298832300.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 mardox said: cümle kuramayan kelime yazamayan insanların forumda bişiler paylaşma hevesi çok hoş.. bi de millete laf sokuşturma çabasına giriyorlar ya cin olmadan adam çarpma diye bir laf vardır hatırlatayım "bişiler", "bi" ve cümle bitmesine rağmen üç nokta kullanımın genel hatalarından. yalnız imla hatalarını boşver de kendi içinde oluşturduğun çelişki uzay-zaman paralelliğini bozdu. var mı böyle şey ya, adam laf sokuşturma çabası falan diyip laf sokmaya çalışıyor. koşsdljf0ğ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar