Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fransız kızları ...

somebody

Öne çıkan mesajlar

Fransizlar kadar beyinsiz,kibirli ve bir işe yaramayan insan topluğu! Ne inglizce bilirler nede öğrenmeye çalişirlar!

Geçenlarde bir tanesiyle taniştim. Arkadaşın evinde kaliyordu roatry midir nedir o olaydan dolayı neyse.. Biz kahvaltiyi hazirladik aptal fransiz ise hiç bişi yapmadi biz masayi yaparken sonra çok bişi yapmiş gibi herbişi eliyle yedi!
Dünya'nin en gereksiz en iğrenç insan topluğu Fransizlar!
Dünyanin en güzel kadini olsada bir fransiz kadiniyla asla !
Sosyal ağlarda paylaş

insanlara önyargılı yaklaşmayalım millet ya.. arkadaş bi fr kızdn hoşlanmış . siz de duyduunuz ya da 1-2 kez gördükleriniz yüzünden bütün fransızlara kızıosunuz(kibar oldu kızmak ama neyse)
bn de fr lisesindeyim ve bazı fransız hocaların gerçekten ne kadar iyi olduğunu biliorum hatta bizim türk hocalardan daha iyiler.. not vermeseler bile hiçbi zama öğrencileri öğrenci oldukları için ezmiolar.(ki bunu genelde türk hocalar yapıo özellikle edebiyatçılar).
onlar da insan , insanları sevelim!almanları da rusları da fransızları da..[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Sosyal ağlarda paylaş

genelleme yapanları sevmem fransada bulunan kızların yada insanların yarısından bir fazlasını tam anlamıyla tanımadan bu sözleri söyleme hakkınız yok bu aynen avrupa ve amerikadaki insanların türkiyedeki insanların hepsi hala aşırı dinci hepsi türbanlı terorist gerici insanlar demesi size yapıldığında çığırtkanlığınız tutuyorda başkalarına yapmaya gelincemi bukadar rahatsınız ağzınıza geleni söylüyorsunuz[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 11 Eylül 2004 19:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

e türkiyede gerici ve terorist insalar var zaten yalan olan bu değilki sırf bu yüzden tüm türk insanı hakkında genelleme yapılması saçma aynen bir kaç karaktersiz fransız kızı yüzünden yapılan genellemeler gibi. Doğru öyle kız vardır frasada belki türkiyedekinden çok fazla ama bunu bütü fransızlara mal etmek yanlış benim tanıdığım çok iyi fransız insanlar hocalarda var ama ingilizce konuştuğumda suratıma bakmayan ukalalarda bu normal bir ülkedeki her insan anlayışlı kaliteli olacak diye bir zorunluluk yok[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Yurt dısında yasayan yurttaslarımıs Turk kızları gibi yok diye yakınıyor Turkiyede yasayanlarsa sekilde goruldugu gibi dermanı yabancılarda arıyo celiskiye gel[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Sosyal ağlarda paylaş

Güzellikten ziyade balkan ve iskandinav(kuzey avrupada diyebiliriz) insanı soğuk görünüşüne rağmen çok canayakınlar. yani 5 dakkada ortak dil konuşmasanız bile samimi olabiliyosunuz. hatta adres gösterirseniz istediğiniz yerde size yemek ısmarlamaları ve yemek boyu mağara adamı gibi hıı hee hoo tarzı sohbet etmeniz olası :p (aldım telefonlarını)
Sosyal ağlarda paylaş

çıkacam çıkamıorum ya..

fr kızları güzeldir çirkindir ne demek ya?dünyanın her yerinde güzel ve çirkin kızlar var ben şahsen hiç rastlamadım bi ülkenin bütün kızlarının güzel olduuna..eer gerçekten ararsan birazda dikkatliysen fransa'ya kadar veya herangi bi tatil beldesine gitmene gerek yok güzel kız için!haa ama burda ne var insanlar tatil beldesinde daha rahat tanışırlar orası daha özgürdür özellikle yabancılarla tabi orda haklısınız!

bunun dışında fransızlar biraz daha pis gibi geldi çünkü bu yaz bi fransızla ilişkim oldu onlarda traş tüy aldırma gibi kavramlar pek gelişmemiş sanırım hakkaten...

bunun dışında kesinlikle daha sıcaktı,daha açık sözlüydü ve daha kibardı!biz orda salak gibi şarabı fondiplerken o gayet cool takıldı..benim 13tane içtiim sürede o 2tane içti fln fln..

ingilizce konusuna gelince...nie konuşsunki?!sonuçta dünyada çok konuşulan dillerden biri..yanılmıyorsam avrupa birliğininde resmi dili olması lazım..ee?1.sınıf bir dilim olsa bende ingilizce konuşmam başkalarını benim dilimi konuşmak zorunda bırakırım!(hoş 2sinide konuşabiliorum ya:) )

yani toparlamak gerekirse dünyanın her yerinde güzel kız bulunur farkeden kültürel özelliidir!hangisi size yakın geliosa onu seçin..[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...
Sosyal ağlarda paylaş

genelleme yapmak ne kadar dogru olur bilemiyorum ama benim bulundugum cevredenmidir yoksa fransiz kizlarinin hepsinin boyle oldugundanmidir fransizlar bana cok cekici gelmislerdir.

genelde renkli neseli ama briaz patavatsiz oluyorlar zerafetlerine gelince o kisiden kisiye degisir ama hos bir duruslari var:)[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...