Zagg Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Sizinkisi bir aşk hikayesi darrrrnn darrnnn dirrnn :)[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 fransızlar kolpa[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 adam her gün girip itinayla saçmalıyor ne azim[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 fransızlar güzeldir :) *!fıstık atar*[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 heh. wendinin dedii bi çaarışım yaptı. derler ki "french suck. that's the best thing they do." ehuhu.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 oha horas çok hoştu yane :p[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Fransizlar kadar beyinsiz,kibirli ve bir işe yaramayan insan topluğu! Ne inglizce bilirler nede öğrenmeye çalişirlar! Geçenlarde bir tanesiyle taniştim. Arkadaşın evinde kaliyordu roatry midir nedir o olaydan dolayı neyse.. Biz kahvaltiyi hazirladik aptal fransiz ise hiç bişi yapmadi biz masayi yaparken sonra çok bişi yapmiş gibi herbişi eliyle yedi! Dünya'nin en gereksiz en iğrenç insan topluğu Fransizlar! Dünyanin en güzel kadini olsada bir fransiz kadiniyla asla ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 goart +5000 aldın benden fransız kadını kadar aptal kadın yoktur dünyada aslında fransızların coğu aptal da bakma :) isveç kızları harika oluyor birde rus ben pek sevmem rus ama isveç ahh ahh isveç te yaşamak isterdim ;)[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 insanlara önyargılı yaklaşmayalım millet ya.. arkadaş bi fr kızdn hoşlanmış . siz de duyduunuz ya da 1-2 kez gördükleriniz yüzünden bütün fransızlara kızıosunuz(kibar oldu kızmak ama neyse) bn de fr lisesindeyim ve bazı fransız hocaların gerçekten ne kadar iyi olduğunu biliorum hatta bizim türk hocalardan daha iyiler.. not vermeseler bile hiçbi zama öğrencileri öğrenci oldukları için ezmiolar.(ki bunu genelde türk hocalar yapıo özellikle edebiyatçılar). onlar da insan , insanları sevelim!almanları da rusları da fransızları da..[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 genelleme yapanları sevmem fransada bulunan kızların yada insanların yarısından bir fazlasını tam anlamıyla tanımadan bu sözleri söyleme hakkınız yok bu aynen avrupa ve amerikadaki insanların türkiyedeki insanların hepsi hala aşırı dinci hepsi türbanlı terorist gerici insanlar demesi size yapıldığında çığırtkanlığınız tutuyorda başkalarına yapmaya gelincemi bukadar rahatsınız ağzınıza geleni söylüyorsunuz[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 11 Eylül 2004 19:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Biz genel fiziksel özelliklerden bahsediyoduk nereye kaymış be. ciddi bişiy değil sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 biz öyle izlenim weriosak öyle dicekler tabi. yahi sonuçta bir bok var ki bu kadar konuşuo bu insanlar.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Peh sly -1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 e türkiyede gerici ve terorist insalar var zaten yalan olan bu değilki sırf bu yüzden tüm türk insanı hakkında genelleme yapılması saçma aynen bir kaç karaktersiz fransız kızı yüzünden yapılan genellemeler gibi. Doğru öyle kız vardır frasada belki türkiyedekinden çok fazla ama bunu bütü fransızlara mal etmek yanlış benim tanıdığım çok iyi fransız insanlar hocalarda var ama ingilizce konuştuğumda suratıma bakmayan ukalalarda bu normal bir ülkedeki her insan anlayışlı kaliteli olacak diye bir zorunluluk yok[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Yurt dısında yasayan yurttaslarımıs Turk kızları gibi yok diye yakınıyor Turkiyede yasayanlarsa sekilde goruldugu gibi dermanı yabancılarda arıyo celiskiye gel[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravenloft Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Valla avrupali kizlar biraz acayip. ama ben cek lerin ustune tanimam. abi hepsimi guzel olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Güzellikten ziyade balkan ve iskandinav(kuzey avrupada diyebiliriz) insanı soğuk görünüşüne rağmen çok canayakınlar. yani 5 dakkada ortak dil konuşmasanız bile samimi olabiliyosunuz. hatta adres gösterirseniz istediğiniz yerde size yemek ısmarlamaları ve yemek boyu mağara adamı gibi hıı hee hoo tarzı sohbet etmeniz olası :p (aldım telefonlarını) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 çıkacam çıkamıorum ya.. fr kızları güzeldir çirkindir ne demek ya?dünyanın her yerinde güzel ve çirkin kızlar var ben şahsen hiç rastlamadım bi ülkenin bütün kızlarının güzel olduuna..eer gerçekten ararsan birazda dikkatliysen fransa'ya kadar veya herangi bi tatil beldesine gitmene gerek yok güzel kız için!haa ama burda ne var insanlar tatil beldesinde daha rahat tanışırlar orası daha özgürdür özellikle yabancılarla tabi orda haklısınız! bunun dışında fransızlar biraz daha pis gibi geldi çünkü bu yaz bi fransızla ilişkim oldu onlarda traş tüy aldırma gibi kavramlar pek gelişmemiş sanırım hakkaten... bunun dışında kesinlikle daha sıcaktı,daha açık sözlüydü ve daha kibardı!biz orda salak gibi şarabı fondiplerken o gayet cool takıldı..benim 13tane içtiim sürede o 2tane içti fln fln.. ingilizce konusuna gelince...nie konuşsunki?!sonuçta dünyada çok konuşulan dillerden biri..yanılmıyorsam avrupa birliğininde resmi dili olması lazım..ee?1.sınıf bir dilim olsa bende ingilizce konuşmam başkalarını benim dilimi konuşmak zorunda bırakırım!(hoş 2sinide konuşabiliorum ya:) ) yani toparlamak gerekirse dünyanın her yerinde güzel kız bulunur farkeden kültürel özelliidir!hangisi size yakın geliosa onu seçin..[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 ıyy kıllı..[signature][hline]Adım Boojack, lebleklebelek ? Icq:161010949 Chainsaw is the law Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 dunyanin her yerinde guzel cirkin kiz var degil fransiz insani, turk insanindan daha guzel norvec insanida fransadan daha guzel[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 kültür olarak yani?! çünkü sen norveçlinin tipini beenirsin ben afrikalınınkini mesela? hani diyorum[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 genelleme yapmak ne kadar dogru olur bilemiyorum ama benim bulundugum cevredenmidir yoksa fransiz kizlarinin hepsinin boyle oldugundanmidir fransizlar bana cok cekici gelmislerdir. genelde renkli neseli ama briaz patavatsiz oluyorlar zerafetlerine gelince o kisiden kisiye degisir ama hos bir duruslari var:)[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saru Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 fransızlardan nefret ederim sizde senelerce madamlarla uraşsaydınız hiçbi fransız kız ve o aptal dilleri hoşunuza gitmezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: Saru, 13 Eylül 2004 00:15 tarihinde demiş ki: fransızlardan nefret ederim sizde senelerce madamlarla uraşsaydınız hiçbi fransız kız ve o aptal dilleri hoşunuza gitmezdi ahahaha aynen ole yigitcim[signature][hline] curious about me ? photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar