somebody Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Bodrum'da Fransız bir kızla tanıştım.. Kız hala aklımda. Fransız kızları neden böyle özeller? ... Zarifler, güzeller , sıcaklar, romantikler... Kız konuşurken bakışları ışıldıyordu adeta.. Diğerleri İrlandalılar, Almanlar kızın yanında "hödük" gibi kaldılar birden gözümde... Kız pamuk gibiydi bu arada... :) saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Fransızlar kana yakın insanlardır o yüzden herhalde... Avrupada gezmediğn çok az yer vardır ama çek cumhuriyetinin kızları almanların biraları ve fransızların dostluklarını unutamam...[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ah paticik vah paticik[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Aslında konu itici yada garbagelık gibi gelebilir ama nerde bu yakışıklılar gibi bi topic garbage a gitmiyosa yada biri ankara kızları diye bi şarkı yazıp public yapabiliyosa bunda bi sakınca yok. Abartılmadığı sürece tabi. ----------------- gerçekten fransızlar genel olarak kadın erkek zarifler. Tabi onlarında var hödelekleri ama benim gözlemlediklerim arasında yuh bune bumu fr dediğim olmadı.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Şu kızların hepsini yakalım diyorum inanmıyorsunuz ???[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ALLAH , ALLAHIM gelde çıldırma.. fransız kızları kadar cırtlak , paşkan sülük yaratıklar görmedim ömrümde.. Türk kızları kadar , Narin , Akıllı , Ölee herşeye kanmayan , ormantimizmm höyyt bi yere kadar.. hahaha herşeyin bi sınırı var işteee o sınırdada türk kızları vardır.Bunu unutmayın şimdi sizin her yanınızda Türk hatunları olduğu için bunu fark edemiyor olabilirsiniz.Bence biraz daha dikkatli olun arkadaşlar , ne biliyim çevrenize bakın biraz :p[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Yalnız ingilizceleri çok zayıf... :( Gerçi bu onu daha da güzelleştiriyordu ya... Ben kafayı yiyorum arkadaşlar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 valla bi arkadaşım anlatmıştı fransaya gitti başka bi arkadşının evinde kalıyordu 2de kız varmış ynı evde sbah kahvaltı ediolarmış bizimkiler kavaltıyı hazırlamış yine bizimkiler çatal bıçakla sonderece elite bi şekilde kavaltı ederken bu hanımkızlarımız herşeye ellerini sokarak etmişler kavaltılarını bok gibi ter kokan bu hatunlar, üstleri başları pasaklılarmış üstelik sonradan verdikleri bir açıklamaya göre bu hanımkızlar lezbiyenmiş :)[signature][hline]Fuck what I said it dont mean shit now Fuck the presents might as well throw em out Fuck all those kisses it didnt mean jack Fuck you, you ho, I dont want you back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Pakize, 10 Eylül 2004 03:03 tarihinde demiş ki: ALLAH , ALLAHIM gelde çıldırma.. fransız kızları kadar cırtlak , paşkan sülük yaratıklar görmedim ömrümde.. Türk kızları kadar , Narin , Akıllı , Ölee herşeye kanmayan , ormantimizmm höyyt bi yere kadar.. hahaha herşeyin bi sınırı var işteee o sınırdada türk kızları vardır.Bunu unutmayın şimdi sizin her yanınızda Türk hatunları olduğu için bunu fark edemiyor olabilirsiniz.Bence biraz daha dikkatli olun arkadaşlar , ne biliyim çevrenize bakın biraz :p :D şaka di mi[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: MadOrca, 10 Eylül 2004 03:04 tarihinde demiş ki: valla bi arkadaşım anlatmıştı fransaya gitti başka bi arkadşının evinde kalıyordu 2de kız varmış ynı evde sbah kahvaltı ediolarmış bizimkiler kavaltıyı hazırlamış yine bizimkiler çatal bıçakla sonderece elite bi şekilde kavaltı ederken bu hanımkızlarımız herşeye ellerini sokarak etmişler kavaltılarını bok gibi ter kokan bu hatunlar, üstleri başları pasaklılarmış üstelik sonradan verdikleri bir açıklamaya göre bu hanımkızlar lezbiyenmiş :) İstisnalar kaideyi bozmaz...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Demon_of_Hell, 10 Eylül 2004 03:00 tarihinde demiş ki: .. almanların biraları unutamam... yalnız degilsin :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bir türk dünya ya bedeldir...[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Pakize, 10 Eylül 2004 03:03 tarihinde demiş ki: ALLAH , ALLAHIM gelde çıldırma.. fransız kızları kadar cırtlak , paşkan sülük yaratıklar görmedim ömrümde.. Türk kızları kadar , Narin , Akıllı , Ölee herşeye kanmayan , ormantimizmm höyyt bi yere kadar.. hahaha herşeyin bi sınırı var işteee o sınırdada türk kızları vardır.Bunu unutmayın şimdi sizin her yanınızda Türk hatunları olduğu için bunu fark edemiyor olabilirsiniz.Bence biraz daha dikkatli olun arkadaşlar , ne biliyim çevrenize bakın biraz :p :) not : kız asla hafif bir kız değildi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: John_Petrucci, 10 Eylül 2004 03:04 tarihinde demiş ki: said: Pakize, 10 Eylül 2004 03:03 tarihinde demiş ki: ALLAH , ALLAHIM gelde çıldırma.. fransız kızları kadar cırtlak , paşkan sülük yaratıklar görmedim ömrümde.. Türk kızları kadar , Narin , Akıllı , Ölee herşeye kanmayan , ormantimizmm höyyt bi yere kadar.. hahaha herşeyin bi sınırı var işteee o sınırdada türk kızları vardır.Bunu unutmayın şimdi sizin her yanınızda Türk hatunları olduğu için bunu fark edemiyor olabilirsiniz.Bence biraz daha dikkatli olun arkadaşlar , ne biliyim çevrenize bakın biraz :p :D şaka di mi aaa nie şaka olsun bee.. Laf atma türk kızlarına cigerini alırım ;) hahaha , işin şakası bir yana bu ırktan ziyade kişilikle alakalı olan birşey.Yani her fransız kızı mükkemmel olacak , her türk kızı mükkemmel olarak , her japon erkekgii yakışıklı olacak duygusal olacak diye bi şart yok.Kendinizi böyle şartlandırmayın sacede kendinize uyan , kafa dendiniz olan kişiyi aramaya çalışın , türk olanınıda bulacaksınızdır illaki ;)[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: somebody, 10 Eylül 2004 02:59 tarihinde demiş ki: Bodrum'da Fransız bir kızla tanıştım.. Kız hala aklımda. Fransız kızları neden böyle özeller? ... Zarifler, güzeller , sıcaklar, romantikler... Kız konuşurken bakışları ışıldıyordu adeta.. Diğerleri İrlandalılar, Almanlar kızın yanında "hödük" gibi kaldılar birden gözümde... Kız pamuk gibiydi bu arada... :) saygılar... yani bir fransıza aşık oldun diye bunu bütün fransızlara mal ettmişin böyle giderse bütün dünya ülkelerini ilk sıraya koyarsın sen :p bazılarıda kıskanmış buarada hehe [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 10 Eylül 2004 03:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 türk fransız japon alman koreli madagaskarlı ... nereli olursa olsun kızlar insanın ömründe 15 20 yıl götürür :D[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ben bu konuya fransız kaldım![signature][hline]You're a beast, evil one... [Bu mesaj Ferrero tarafından 10 Eylül 2004 03:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: voic3, 10 Eylül 2004 03:10 tarihinde demiş ki: fransız neymiş ? hepsinin geni bozuk Sopam Nerede...!!!! sen kendi genine bak sende gen bile yok embriyomsunn daha!! sinirrr[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 kızların hepsı guzel[signature][hline]Hiç ölmeyecekmiş gibi rüya kurup,yarın ölecekmiş gibi yaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 kılım ben fransızlara. ingilizceleri zayıf,ya da konuşmamalarının sebebi aşırı milliyetçilikleri. bi bok olsalar içim yanmıcak. kızlarının güzel olduğu heralde o kadar - lerinin yanında arayı kapatmak için olsa gerek.ama yetmez.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 gitgide sapmaya başlıyor toparlanalım...[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 robin hood'un dediği gibi ''yaptığımız herşeyi hanımlar için yaparız'' :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Pakize, 10 Eylül 2004 03:11 tarihinde demiş ki: said: voic3, 10 Eylül 2004 03:10 tarihinde demiş ki: fransız neymiş ? hepsinin geni bozuk Sopam Nerede...!!!! sen kendi genine bak sende gen bile yok embriyomsunn daha!! sinirrr fransızmısın nie alındın :-?[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 aaayyyyt yaramı deştiniz be.. bu yaz aile dostumuzun evine gittik akrabaları gelicekti fransadan bzi otururken geldiler yanlarında 2 tane hatun gözlerimi alamadım çook güzellerdi bi demediler aksam bara götürün kızlarımıza eşlik edin yabancılar diye ya içimde kaldı.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 olum sen deseydin ya götüreyim diye (götüreyim fiili her anlamda :) )[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar