Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Temmuz ayının ortalarında Avenia UO Shard'ında çalışmaktaydım.Herşey çok güzel fln gidiyor tabi.Beni sevenler var,sevmeyenlerde var :) Birgün arkadaşımla cadde'ye indik.Yürüyoruz ediyoruz.Bayağıda kalabalık ha.Karşıdan 7-8 kişilik kalabalık bir grup geliyor.Böyle birisi beni işaret etti.Diğerleride fısır fısır ama nasıl bakıyorlar ben tırstım :D Birtanesi önüme bir atladı:"VayY,Laistragon naber ulan?"diye.Dedim:"Kimsin?". - Vay Vay Vay...Ulan şu boya bak silencer halt etmiş. - Ne dion arkadaşım? - Dümbük ben Tunç.zuahuahauhauhauha (grup yarılır zuahuah die) Ya demekki neymiş?Albüm'e fln fln internet'e,MSN'e foto koymamak lasım.Sonuçta gıcık olan birisi illaki çıkıo :D[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 bak hala imzasında albüm var:)[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Bişi olmaz :D[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 heh sen artık her turlayışında ayrı biri geliyomuş:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 :D[signature][hline]Nesen Lelasın Nede Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yordun Kederlı Aksam İcmısız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 -Aman allahım şu Llama değilmi? -Evet Webcam'e fırıncı atletiyle çıkan Nihohoho :-)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 dua et cıklak cımadım[signature][hline]Nesen Lelasın Nede Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yordun Kederlı Aksam İcmısız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 ayıpsın llamacım o cılız aman kaslı vucudunu gormek ısterıs :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 ulen ne adamsın yaa sen ueln sırf benı gormek ıcın msne geldın web kemı ac dıyon yaa[signature][hline]Nesen Lelasın Nede Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yordun Kederlı Aksam İcmısız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 ehaha senın ıcın msn e gırmeyle ura$amam walla kusura bakma pc acılınca otomatık acılıyor yoksa gelmesdım :horace:[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 abı herkez neyın ne oldugunu bılıyro senı red ettım dıye benı lekeleme sımdı[signature][hline]Nesen Lelasın Nede Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yordun Kederlı Aksam İcmısız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konunun a.ına koymakta üstünüze tanımıyorum :D[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 kbl edip soradan benm wepkemim yok diyen sensin ya lol yeme beni.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 valla ılk defa boyle bısey yaptım yaa[signature][hline]Nesen Lelasın Nede Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yordun Kederlı Aksam İcmısız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: Laistragon, 13 Eylül 2004 02:23 tarihinde demiş ki: Konunun a.ına koymakta üstünüze tanımıyorum :D 2 izmirli bi araya gelirse bu olur abi.hele biride a$k sarho$u ise..[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 aradagımı bulmak ıcın cabalıyorum ne yapayım allala ulen aramzda kalsın dıyorum hala yansıtoyn yaa ulen ne adamsın yarın gelıcem mustafa kemal cıkısına sıkıcam topuklarına[signature][hline]Nesen Lelasın Nede Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yordun Kederlı Aksam İcmısız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar