BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Doğru düzgün okumadığım için 2 tane fazla kupon almışım. Dün biletleri aldım, artan iki taneyi veriyorum. Gerçekten ihtiyacı olan varsa mailini öm atsın. kuponun özelliği, istanbul - izmir veya istanbul - antalya gidiş dönüş biletlerinde geçerli. biletin %50'si 3 TL (kupon bedeli). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ist izmir cok sık kullanıyorum da, kupon ne ise yarıyor anlamadım? satın alacagım biletin fiyatını 50% indiriyor mu? bi de hangi tarihler arası kullanabiliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 01-15 mayıs arası alacağın 01-30 mayıs arası uçuşlar için geçerli. %50 indirim olarak düşün sen. 3 TL nin hesabını yapmakla uğraşmadan veriyorum ihtiyacı olana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burjjuu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ya ben alabilirim 2 gündür bakınıyorum kaçırdım o kuponları :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Sabiha ya bunlar ya. Ben alacaktım da, sabiha dan levente gideceğime bilete 2 katı para veririm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 sabihadan taksiyle maslaga gittik geçenlerde gece 12de, 100 lira tuttu taksi, levent te bi 80 tutar cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 mayıs-haziran biletlerini aldım yahu ben. keske almasaymısım ehue. neyse benim isime yaramadı. bu arada boyle fırsatlardan nasıl haberdar oluyosunuz abi, bazı siteler var kampanyalardan haberdar eden. oyle bisey mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 fırsat siteleri var işte. taksiyle giderseniz olacağı o. direk Levent'e express otobüs var. Burjuvalık yerine onu kullanın :) Ya da havaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 siteyi soylesene abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 toggie said: mayıs-haziran biletlerini aldım yahu ben. keske almasaymısım ehue. neyse benim isime yaramadı. bu arada boyle fırsatlardan nasıl haberdar oluyosunuz abi, bazı siteler var kampanyalardan haberdar eden. oyle bisey mi var? www.grupguru.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 toggie said: siteyi soylesene abi :) www.sehirfirsati.com www.grupanya.com www.grupfoni.com www.markapon.com bunlarda üyelik açmıştım daha sonra 3-4 siteden daha mail gelmeye başladı. bilgileri satıyorlar malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 BiTcH_oFBaT said: fırsat siteleri var işte. taksiyle giderseniz olacağı o. direk Levent'e express otobüs var. Burjuvalık yerine onu kullanın :) Ya da havaşgece 12:30da yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 ankara antalya olsa aynısından tadından yenmez =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 synthesizer said: BiTcH_oFBaT said: fırsat siteleri var işte. taksiyle giderseniz olacağı o. direk Levent'e express otobüs var. Burjuvalık yerine onu kullanın :) Ya da havaşgece 12:30da yoktu o otobüs 24 saat çalışmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 şehirfırsatında tüm iç hat seferleri için çıktı aynı kapmanya. saldırın bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyhan55 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 sky airlines fırsat kuponu olan varsa çok acil lazım lütfen arkadaslar :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yaseminsurucu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 bu kuponlardan bendede var fazla almışım daha doğrusu gidiş dönüş için kullanılıyormuş benim rotam tek yön bu yüzden kullanamıyorum 15 hazirana kadar uçabilirisniz yüzde 50 indirimli mail atın [email protected] tanesi 3tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar