huun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Viktor said: amerikan vatandasi ithal tuketimi kesmedigi surece gittikce daha beter olucak bu seneryo, cari acik hala hizla buyumeye devam ediyor neredeyse 1 trilyon dolar para bastılar ekonomiye adamlar, şu anda ithalatı keserlerse %1500 enflasyonla falan uğraşırlar. yahudizm'e köle olmanın da bir bedeli olduğunu geç öğrendi gençler. yahudizm derken, ekonominin temeli olarak mal ve hizmetin değil paranın kabul edilmesinden bahsediyorum. çin'in 20'lerin ortalarında geçeceği düşünülüyordu abd'yi, imf o kadar bile sürmez diyor şu anda. abd'nin işi bitik demek için erken ne olacağı belli olmaz ama süper güç olarak en fazla 10 senesi daha var önünde. gerçi artık dünya süper güç diye bir kavrama izin verecek halde de değil. sıradan ülkeler arasında daha güçlü olanlar, daha zayıf olanlar olarak devam eder bundan sonra. çin falan da süper güç olamayacak, abd'den daha güçlü olacak sadece. en acıklı haldeki kıta da avrupa lan. nereden baksan bugünün afrikası olacak adamlar. beyaz ırk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 bin laden shop http://i1105.hizliresim.com/2011/5/2/4778.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 aahaha son foto ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honeydew Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 bu bariz photoshop. hatta ; link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 /b/ kaçırmamış fasdas müzik fln bişiler koymuşlar lan adam bi video çıkarsa şimdi ölmedim hüleyn diye. çok ajayip olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 abi o white house videosunu seyrettikten sonra aklıma bi soru takıldı. bizim seçimlerde obama'ya oy verebiliyo muyuz? adam espri falan yapıyo ya. ben de böyle bi yönetici istiyorum. ya obama gibi olsun ya putin gibi asdfgdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 sevindim. 2003 teki HSBC saldırısında çok yakındım binaya. ayrıca abd genel olarak sevilmese de. obama saygı duyduğum başkanlarından. bush gibi hedef şaşırtmadı gitti adamı buldu + republican değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 bir kaç gün içinde bekliyorum zaten, ölmedim iran dayım burda kimyasal silah üretiyorum iranda bana yardım ediyor sıkıyorsa gelin tarzında :) hatta bunun ardından amerikada uydu resimleri yayınlar iran da kimyasal silahlarla ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ahahah 4chan müzik çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 tinu said: bir kaç gün içinde bekliyorum zaten, ölmedim iran dayım http://www.youtube.com/watch?v=CgkeZJ5IPUk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 bu arada çatışma baya büyük olmuş galiba, helikopter fln düşmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ASJKHASDASD /b/ HARİKA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ahahahahahah b deki müzik inanılmaz ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 b de muzik ne ya ahahhahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ımeeğrikaaa fak yeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 film vardı bitane amerikayı tii ye alan animasyon onun soundtracki adını unuttum eğlenceli bi filmdi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 said: It's amazing what Americans can do when the playstation network goes down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 AHAHAHAHHAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 abi /b/ muazzam ya. 10dk'dır dinliyorum şarkıyı. çok iyi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 aa bizim popeye ünlü olmus video'da oynamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Bin Ladin öldü dünya liderleri konuştu. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, El Kaide Lideri Usame bin Ladin'in öldürülmesine ilişkin, "Büyük bir memnuniyetle karşılıyorum" dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Çok lol ya o kadar lol ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Norak said: said: It's amazing what Americans can do when the playstation network goes down abi şu ahahah bakıp bakıp gülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar