Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hon başlayacam ama

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
merak ettiğim şeyler var. benim bilgisayar tam bu oyunun istediği minimum özelliklerde. şimdi ben bu oyunu satın alsam çok pişman olur muyum takılmalarla ? her şeyi lowa alsam 128 mb ekran, 1 gb ram ve pentium 4 işlemcimle işkence çeker miyim ? ayrıca trial account gibi bir olay var mıdır en azından deniyeyim o şekilde karar vereyim başlamaya ?

edit : bu arada karar versem de almam ben bu oyunu. 30 dolar aşırı fazla. davetiye sistemi gibi bir şey var mıdır, indirim yaptıran, biriniz atsa falan ?
Mesaj tarihi:
Alma şuan girdiğim PC ile aynı özellikle PC'in. Oynamak mümkün değil. Bende PSU'yu bekliyorum yarın agrantiden gelecek sonra girecem oyunlara tekrar. Buda 128 mb ekran kartı kesinlikle oynanmıyor.
Mesaj tarihi:
trail olayları var 10 oyun statsız oynayabiliyosun bi de oyun ara ara 10$ oluyor 2 kere oldu tekrar yapılır büyük ihtimal forumu takip edersen buraya yazılıyor.
Mesaj tarihi:
dota 2'yi bekleyelim. keşke blizzardın elinde olsaydı o iş. blizzard genelde oyunları en düşük sys req. ile yapmaya çalışıyor. maksat fakirler sevinsin.
  • Yeni Oluştur...