Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 merak ettiğim şeyler var. benim bilgisayar tam bu oyunun istediği minimum özelliklerde. şimdi ben bu oyunu satın alsam çok pişman olur muyum takılmalarla ? her şeyi lowa alsam 128 mb ekran, 1 gb ram ve pentium 4 işlemcimle işkence çeker miyim ? ayrıca trial account gibi bir olay var mıdır en azından deniyeyim o şekilde karar vereyim başlamaya ? edit : bu arada karar versem de almam ben bu oyunu. 30 dolar aşırı fazla. davetiye sistemi gibi bir şey var mıdır, indirim yaptıran, biriniz atsa falan ?
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Alma şuan girdiğim PC ile aynı özellikle PC'in. Oynamak mümkün değil. Bende PSU'yu bekliyorum yarın agrantiden gelecek sonra girecem oyunlara tekrar. Buda 128 mb ekran kartı kesinlikle oynanmıyor.
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 trail olayları var 10 oyun statsız oynayabiliyosun bi de oyun ara ara 10$ oluyor 2 kere oldu tekrar yapılır büyük ihtimal forumu takip edersen buraya yazılıyor.
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 minimumda ise alma. boşa stres olma takımındaki adamlara da yazık. paso takıla takıla oynarsan feedlersin.
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Bilgisayarını upgrade etmeden bu oyuna girmeni tavsiye etmiyorum..
Crematorium Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Bilgisayarını uprage etsende girmeni tavsiye etmiyorum. Dota2 yi bekle
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 dota 2'yi bekleyelim. keşke blizzardın elinde olsaydı o iş. blizzard genelde oyunları en düşük sys req. ile yapmaya çalışıyor. maksat fakirler sevinsin.
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 amd 3800 2ghz cift cekirdek var işlemciden kaynaklı sorunlar 5v5 bol büyülü anlarda takılma oluyor
Öne çıkan mesajlar