Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SS & UOTurk!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar..

Daha önce buna benzer bi konuda bahsetmi$tim.
Elimde SS'in ve UOTurk'un orjinal scriptleri bulunmakta.. Bu iki serverdan birini tekrar faaliyete döndürmek istiyorum. Bu konuda bana destek olmak isteyen arkada$ları yardıma cağrıyorum. SS yada UOTurk'de daha önce görev yapmı$ olan arkada$ları tercih ediceğim..

Server'ların son save'lerini bulabilirsem en son save'den devam etmeyi dü$ünüyorum..

msn:[email protected]
Emekli Ultimacı
Mesaj tarihi:
Bende hepsi var SS save'leride UOTURK save'leride :) tabi vermem orası ayrı mesele. Tiger , Colonel veya Midnight a ulaşman lazım.[signature][hline]Xaelin...

[Bu mesaj _FrOsT_ tarafından 06 Eylül 2004 13:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Akıl ve fikir ihsan eğle Yarabbi[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !!
[spo1=bkz.]
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
[/spo]
Mesaj tarihi:
Bence UOTurk + SS ile bağdaşan yeni bir shard kur ve asla eski save'den fln alma.

Ayrıca sakın Power Gain gibi bir sistemde kullanma.Eski UOTurk skill kasması ne ise buda öyle olsun derim.[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki:
benim bi kusum war sapasaglam
hemde kocaman

Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün."
Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum."
| ?Laistragon? | | My Photos |
Mesaj tarihi:
SS scriptlerini ben sağda solda rastgelior bana ama ne kadar doğru bilemiyecem ama SS & UOTurk çokmu iyi shardlardı?
SS'de oynadımda pekte güzel bişi yoktu
UOTurk'de oynamadım.[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| ||
²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹
Mesaj tarihi:
İşte Ss Ruhu be ... HALA UNUTAMIYORUM SS i ...[signature][hline]Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; aşk sessiz, sevgi
dilsizdir...
''En saf ve en güzel aşkın,
Dudaklarında tutkunun öpücüğü vardır."
Mesaj tarihi:
Bence savlerden başlma,herkes gibi baştan kasmak daha iyidir.Yoksa sadece kasanlar geri döner,yeni player gelmes..[signature][hline]Hoax®

"İsmet bi sıçtı, boku hala kurumadı.çünkü bokunu kiç kurutmadı, her fırsatta üstüne işedi." By Ra_d
Mesaj tarihi:
Ss olsunda nasıl olursa olsun ...[signature][hline]Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; aşk sessiz, sevgi
dilsizdir...
''En saf ve en güzel aşkın,
Dudaklarında tutkunun öpücüğü vardır."
Mesaj tarihi:
said:
kayip_cocuk, 06 Eylül 2004 16:33 tarihinde demiş ki:
Ss olsunda nasıl olursa olsun ...

-Aha- Bu çocuğu hatırlıyorum pvp mania :D

Uoturk teki günleri kapandığı günden beri arıyorum. heyt beaah.
Mesaj tarihi:
acextar save'i falan filan vereyim sana icq dan falan ulaş veya telefon aç bi ara göndereyim ama bence save'lerden başlama. elindeki scriptlerde benim tahminimce eksikler var eğer tiger dan temin ettiyse bendekiler full. legal yollardan temin ettim :) bi ara save'lerle beraber onları da gönderim.[signature][hline]Xaelin...
Mesaj tarihi:
herşey yerinde kalmalı,kitiarada iyi demiş.[signature][hline]tksmtr!
BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki:
elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
Mesaj tarihi:
osinin scriptleri var bendee yaaa naberr :)

abi biri önceden scripler hakkında bişey dediydi koptuydum "ilk önce scriptler nebula sonra osi ve uoturk..." diye böyle bişey cok komik ya bilmişlik edip bilmediklerini gösteriyorlar

abi diyorum size daha osiyi tek server sanan adamlar var ya adam geliyo
-ben oside oynadım
obaa hangi server?
-osi lan işte salak hangisi olcak
pff

osman kılıcımı çaldı kadar gerçektir ve efsaneleşmeye gidiyor :)[signature][hline]hö?
  • Yeni Oluştur...