Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GameWorld UO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İleride DaoC, Star Wars Galaxies, Dota, Dota 2 gibi sevilen online oyunları da bünyesine katmayı planlayan GameWorld oyun portalı olarak, yolculuğumuza ilk Ultima Online ile başlamaya karar verdik.

Temel olarak serverımız, ultimanın ileriki sürümlerinden bazı yenilikleri AoS'a uyarlanarak kurulmuştur.
Bunların içinde 3 yeni champion spawnı, 6 yeni AoS'a uyarlanmış Peerless Boss'u, Replica (Champion) Artifactler, Df ye alternatif olarak Stygian Abyss'den uyarlanan, Stygian Dragon, Cu-sidhe, Reptalon, Greater Dragon gibi yeni petler ve daha bir çok sizlerin beğeneceğini düşündüğümüz eklemeler mevcut.

Mümkün olduğunca Osiden uzaklaşmamaya çalıştık, bodcu sistemi yerine BOD RESET sistemi getirdik, rare binek mantığını tamamen çöpe attık, DF droplarını gereksiz zorlaştırmadık orjinal haliyle bıraktık(%1-2).

Daha geniş bilgiyi Ana Sayfa ve Forumlarımızda bulabilirsiniz.

Ana Sayfa
Forum
Mesaj tarihi:
Adam akıllı server arıyorum yazmıştım ya geçen gün bi konuda. Aha işte adam akıllı server. Dün sabah şans eseri keşfettim, şimdi de tesadüf ki burda açılmış konu. Güzel olmuş.

Server henüz yeni olduğu için oyuncu sayısı öyle 16464125454 filan değil. Az öz denilebilir belki. Skiller çok kolay kasılıyor, ya da ben eğlendiğim için zamanın nasıl geçtiğini anlamadan archery, tact gmledim bile.

Sistemler güzel, ortam güzel, server güzel, staff güzel. Cidden güzel lan server işte. Gelin birlikte abanalım :D
Mesaj tarihi:
Uzun zamandır oynamıodum, bu serverla beraber tekrar oynamaya başladım son zamanlarda insanın canını sıkan o tek karakterle 12313 kere bod alabilmeyi sağlayan bodcu tarzındaki sistem yok, birçok şey osi baz alınarak dengelenmiş, reset bod sistemi uğraştıkça güzel sonuçlar alabilmeyi sağlıyor. MLde olan bossların servera eklenmiş olması sürekli zevk alarak ve farklı şeyler görerek pvm yapmamızı sağlıyor, server güzel staff ilgili uo oynamayı düşünenlere tavsiye ederim..
Mesaj tarihi:
oha pati uo bu kadar aktif mi 15'er dakka aralıkla mesaj gelmiş

edit: herkes ağzı açık bunu bekliomuş demek ki iyi ben de başliyim

yok lan salladım başlamıycam.
Mesaj tarihi:
Mümkün olduğunca Osiden uzaklaşmamaya çalıştık, bodcu sistemi yerine BOD RESET sistemi getirdik, rare binek mantığını tamamen çöpe attık, DF droplarını gereksiz zorlaştırmadık orjinal haliyle bıraktık(%1-2).
Bunu Sevdim Diğer özellikleride bence güzel eski insanlarda var ben beğendim serveri zorluk derecesi gayet iyi insanı sıkmıyor yeniliklerde göze hitap ediyor oynayan pisman olmiyacaktir bence.
Mesaj tarihi:
daoc katacakmısınız? oynarım valla.Hatta tutorial vs herşey hazırlarım :D Pvp de gral olurum ezerim herkeşi de sorun şu Ben yıllar önce denemiştim en ufak bi hatada fail direkt patlıyor ve pek etkili bi server toollu yok çok zahmet olcak ama açarsanız çokta güzel olur exp i 2x yaparsanız çok daha sıkıcı olmadan kasılır.
Mesaj tarihi:
uğraşan arkadaşların daoc ile ilgili bilgisi var mı? Yardımcı olabilirim arkadaşlara.(bu arada nicke bakarak yargılama sakın :d öylesine aldığım bi nick bu 24 yaşındayım lise ile alakam yok lol)
Mesaj tarihi:
şu ph mantıgını bir türlü anlayamadım gitti

cok yaparsın server ezik derler gelmezler az yaparsın zor gelir gelmezler

tutup tutmaması alışkanlıklara ve acanın reklamına bakıyo bence

birde bu tarz oyunları yazın okullar kapanınca acmak daha mantıklı kışın zaten liseli tayfası okulda oluyo :P
Mesaj tarihi:
daoc mu actınız? Açan bi sephiroth vardı onu bilirim bi başkada bildiğim adam yok daoc ile ugrasan onlarda oyunu bilmedikleri için naptıklarını bilmedikleri için öle kaldı.
Mesaj tarihi:
o da saçma yani madem 30 saniye 100 100 25 yaptırcan bari karakter açıldıktan sonra pencere aç statların ne olsun usta diye sor direk ayarla niye uğraştırıyosun ki insanları dimi
Mesaj tarihi:
Pipet said:

şu ph mantıgını bir türlü anlayamadım gitti

cok yaparsın server ezik derler gelmezler az yaparsın zor gelir gelmezler

tutup tutmaması alışkanlıklara ve acanın reklamına bakıyo bence

birde bu tarz oyunları yazın okullar kapanınca acmak daha mantıklı kışın zaten liseli tayfası okulda oluyo :P

liseli tayfası olsa öpüp anlınıza korsunuz yemine diorum geçen int kafeye gittim ilkokullu bebeler ya durum harbi leş.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
DaoC'la hala uğraşılıyor ownerımız Hermesus tanıyanınız vardır belki, bir kaç pürüz var ama onlarda çözülecek sanıyorum. Ph konusunda ise young sistemi mevcut serverda yani young iken gayet rahat skill kasabiliyorsunuz ama younglıktan cıktıktan sonra biraz emek istiyor skilleri kasmak.
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...