Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Merhaba arkadaşlar, Hiç lafı uzatmadan doğrudan konuya girmek istiyorum. 4 yıllık bir ilişkim oldu ve beni sorumsuzluklarım yüzünden bitti diyebilirim. Wow oynamam olsun, pek gezmeye gitmemiz olsun falan kısaca ilgisizlikten ötürü. 1 seneyi geçti ayrılalı ama sürekli bir durum olduğunda vs konuşuyoruz. Hep ben mesaj atıyorum nabıyorsun ne ediyorsun diye falan karşı taraftan hiç tık yok. Çünkü mesaj atarsa ümitleniyormuşum ve yine başa saracağız gibisinden konuşuyor. yani bir şeyleri düzeltsek bile benim hala ben olduğum konusunda ısrarcı ve bu konuda bana güvenmiyor diyebilirim. Düşünmeden edemiyorum ama artık canım sıkılmaya başladı. Yeni bir ilişki çok düşündüm ama nasıl yaparım diye resmen vicdan yapıyorum kendi kendime. Daha 2 gün önce birisiyle tanıştım (aslında ilkokuldan arkadaştıda neyse) yazayım diyorum beceremiyorum yapamıyorum. Ya benim gibi hissedenler yaşayanlar nasıl kurtuldular ne önerirsiniz arkadaşlar ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 wowu bırak önce http://www.zihinengelliler.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 yazmayı unutmuşum wow'u zaten teaa o zamanlar bıraktım fakat önünü alamadık yıkımın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ex'ten next olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 gelişme bölümünde geri kazanmak sonuç bölümünde unutmak istiyorsun ana fikrin nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Ana fikir "ben" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 kizdan da ayrilmissin kafan rahat sekilde wow oyna. wow baydi diyorsan rift var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 :( oyun demeyin olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 abi boktan bir oyunu ilişkilerinizi etkilicek şekle nasıl getiriosunuz helal 4 sene iyi gitmiş yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 kızlar da saks erkekler de saks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Red said: abi boktan bir oyunu ilişkilerinizi etkilicek şekle nasıl getiriosunuz helal 4 sene iyi gitmiş yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar