Floridsdorf Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Bu şirketten cd key aldım wow, üyeligimi aktive ettim, paypaldan ödemeyi yaptım cd key gelmedi adamlarla online chat yaptım dedim cdkeyi yollamadınız adam bilgilerinizi bize gönderin dedi aynen şöle ayrıca bilgilerin resimlerini çekmemi istediler lol Azdwan.M: 1. Purchase authorization form. Azdwan.M: 2. Valid photo identification (which has not expired) revealing your name and address that matches the billing address of your PayPal information. Azdwan.M: 3. Utility bill that matches your billing information. hepsinin fotosunu istediler çok saçma yahu :D yardımcı olabilecek var mı veya başka nereden alabilirim ve ya ben yaparım diyen varsa vereyim paypalı halletsin gözünü yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 up :( cd key alabilecegim başka bir yer biliyor musunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 İlk siparişte isteyebilirler bu tip şeyler, sinir bozucu ama normal prosedür. Uğraşmak istemem dersen, Gittigidiyor dan bak. Forumda Dynun satıyordu ama bıraktı sanırsam. Ayrıca WoW baydı artık hiç oynama. WoWsuz hayat oh ne rahat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 offgamers dün 10 snde prepaid kart kodu vererek hız rekoru kırdı, hemen vazgeçme o siteden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar