Mithat Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Beyler ben daha önce hiç ultima oynamadım dıyebılırım. Elbette benim ilkokul donemlerıme ve dialup zamana denk geldıgınden çok az internet kafede oynardım ama hazır kurulu falan olurdu. Şimdi f2p bir server arıyorum bıraz oyuna ısınabılecegım oyunu ogrenebılecegım ve bu arada bırılerı oyunda olursa aktif bende onlarla beraber takılırım ama en önemlisi serverlar farklı oldugundan en önemli nokta kurumunda yardımcı olunması olur.
Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 İlk önce bi server bulmak lazım da şimdilerde pek öyle server yok gibi. Ya da ben bulamadım. Im Por Ylem der bi kaç kişi sana. Ama orda at yok haberin olsun. Ve skilleri kasana kadar oyundan sıkılırsın. Herkes yabancı olduğu için, yabancı dilin yoksa, daha çabuk sıkılabilirsin. Ha şimdi yanlış anlaşılmasın ben kolaya kaçmayı sevenlerdenim filan zannedilmesin diye şunu da ekliyim. Aşırı kolay olmasın tabiki de bişiler elde etmek. Ama mesela ben de SNN zamanının sonunu ucundan yakalamıştım. Sora Elan Realms'te başlamıştım UO'ya. Gayet de güzel hem öğrenip hem de mükemmel zaman geçirmiştim. Elan ayarında skill gaini olan, ortamı o şekilde olan güzel bir server varsa ben de senle birlikte gelir, hem de yardımcı olurum her türlü. Dur bakalım, Sylveria yeniden falan filan diyolardı. Orası eskiden güzeldi, şimdi de belki eğlenceli olabilir. Onun dışında oyunun kurulumuyla ilgili ufak notlar düşiim de boş bi WoT olmasın :D - Oynayacağın sunucunun hangi version istediğine bağlı olarak bi UO sürümü indir ve onu kur (ki genellikle o serverın sitesinde gerekli olan versionu indirmek için bi link filan koyuyolar) - Clientı filan vardır onun bi de. Onu da indir. Bi yandan da account al kendine. - Client inince onu da kur. Gir acc name - şifre süper ikilisini başla oyuna. - Kurulumları yaparken genellikle hedefleri değiştirme.
Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Bu mesajdan sonra youtubedan bi kaç video izledim de. Yazın büyük ihtimalle ben de başlıcam tekrardan. OSI'de başlarım ama çok yüksek ihtimalle
Öne çıkan mesajlar