Natural Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 bu mantıkla bonziler moru severmi? bence sever.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Mike-de-Morgoth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Isırır mı abi bu? Sevimli bi hayvana benzio :D *!Fıstık atar...* *!caktırmadan sigara uzatır*
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 *! yere düşen fıstıkları alır tekrar atar çünkü ikigünde bi bonziler çoğaldığından fıstık alacak parası kalmamıştır *[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim..
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 aboov adam bonzi olmuş bile heheh *!muz ağacı atar*[signature][hline]Hiç Bitmeyen Efsaneler MSN:[email protected]
Mike-de-Morgoth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 ahaha cok yemek vermeyin be obez olacak :D *!Çekirdek atar*
Numb Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 *!bonziyi yanına çağırıp pişpirik atar*[signature][hline] "kadınlara mı gidiyorsun? kırbacını unutma!" [Bu mesaj Numb tarafından 10 Eylül 2004 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 abso sanırm bu top,ic de aldı :) ya elleşmeyin bonzime şu pati tarihinde gördüğüm en eğlenceli bonzi hem kaçıracaksınız diğer bonzilerin yanına gidecek bir daha gelmeyecek ÜRKÜTMEYİN LAN BONZİMİ![signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: Absolut, 09 Eylül 2004 21:07 tarihinde demiş ki: Arkadaş bu avatarı hangi topikde kazandı? Okunup takip edilesi bir kişilik. 1 2 3 4 diger üyeleri rahatsız eden daha fazla mesajı varda bunlar kral şahsiyetten seçmeler işte bu konudaki mesajınında etkisiyle bonzi almaya hak kazandı [signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman [Bu mesaj Popeye tarafından 10 Eylül 2004 02:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Kaçırmışım be. Öfffffffffffff.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..`
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 msnde invis liste alırsan kaçırırsın tabi[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim..
Dagger Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bonziii[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected]
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Budur ya kr@lsın b@b.. *!Fıstık atar* Geleneği bozmayalım.[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 arkadaşlar bugarea kabataş erkek lisesine gidiyor basabiliriz :D
Llama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 :) ıs ıs tır olum[signature][hline]Nesen Lelasın Nede Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yordun Kederlı Aksam İcmısız Hepsı Buu...
Mike-de-Morgoth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 bonzii nerdesin gel gel babana bonzi.:) arkadaşın olmak istiyorum :) sana zarar vermiyeceğim bonzi.:) gel bonzi gel babana :)[signature][hline]Ya İstiklal,Ya Ölüm.
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 efenim konu çok abuk sabuk yerlere kaydı ama ben asıl konuyla ilgili birşeyler yazmak istiyorum: Şimdi tuvalet deyip geçmeyin. artık bilişim sektörleri tuvalete de girmiş durumda. Yok akıllı tuvaletmiş yok bilgisayarlı sifonmuş filan var böyle şeyler küçümsemeyin tuvaletleri ve tuvaletlerin yerini soranları[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Öne çıkan mesajlar