paspatur Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Haziranda araba İstanbul-Bodrum yapacak. Dolayısıyla şöle bi okkalı bakıma sokayım dedim rot balans elden geçti, triger kayışı değişti vb. Bu arada da lastiklerin bitik olduğu ortaya çıktı. Dört lastikde değişecek. Araba 2002 Polo. Birkaç alternatiften bahsetti servis. Son olarak şıklar ikiye indi. Lassa ve Kumho. Kumho 110, Lassa 160 yaklaşık. Ustanın dediğine göre Kumhoyla Lassa arasında hiçbir fark yok. 50TL fazla vermene hiç gerek yok abi dedi. Lassa mı alayım, yoksa Kumho işimi görür mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 50 lira fazla ver için ve kafana rahat olsun. Dedem hep sole derdi: ucuz alicak kadar zengin değilim. Belki o servis kumhodan daha cok kar ediyor ondan satmaya calisiyor.. bilemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 kumho ile lassa arasinda fark var. ama emin olabilirsiniz ki lassa ile bridegstone arasinda hic bi fark yok. ikisi de ayni uretim bandindan cikiyor, gozumle gordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 desene gore bile degisir o denilen, 130 liralik kumho nun ayni arabada 230 liralik michelin den daha az yaktigini ve daha kisa fren mesafesine sahip oldugunu defalarca tecrube ettim. hatta sadece desen de degil, boyutlar arasi da fark var. tersi ornekler de mevcut. kumho kotu degildir, basarili bi lastikse gideri var gayet. tirerack.com gibi sitelerden desen ve olcuye gore test verilerine bakilabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 kumho polo icin yeterli bi lastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Selam, Yakıt ekonomisi, iç/dış gürültü, aşınma süresi, ıslak/kuru fren performansı ve fiyat. www.adac.de bu konuda doyurucu bilgi veriyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Kumho' yu daha önce kullandım. Ilk 10k KM' de muhteşem performansı vardı fakat 10k' dan sonra çöpe at gitsin. Pek uzun ömürlü degil. Lassa optimum kullanım süresi bakımından daha iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Esh said: kumho polo icin yeterli bi lastik. +1 hep atlanılan nokta. "Abi bu lastik kötü, yetersiz" Neye göre, hangi araca göre, kaç kg yüke göre, kaç km hıza göre, hangi yola göre, hangi koşullara göre yetersiz ? Ayrıyetten kumho güneykore markası. çinde felan da fabrikası var ama hangi markanın yokki. Avrupada, amerikada satış yapan bir firma. "Çakma" denilen firmalardan değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar