Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye için GPS (navigasyon) cd si..

Cermy

Öne çıkan mesajlar

gps haritası var da ücretsiz bulabileceğini hiç sanmıyorum..
turkcell kullanıyor mesela, ama harita satmıyor sistem olarak satıyor..
dhl gibi bir sürü kargo şirketi de kullanıyor..

http://www.teknobil.com.tr/tr/index.html -> burası da satıyor, telefon vermişler istiyorsan ara sor mesai saatlerinde..[signature][hline]

bkz.

[Bu mesaj Goering tarafından 01 Eylül 2004 22:02 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

goering baktim ben bu siteye biraz . fakat yanlis anlamadiysam bunlar araci internetten takip etmek icin .. yada yer belirleme icin . benim bunlara simdilik ihtiyacim yok benim aradigim sey . arabanin icindeki ekranda haritayi gorebilmek.. ve gidicegim yeri secip yonlendirilmek..arabanin gps paneli

gpsturk e bakmistim zaten ama bisey bulamadim

[signature][hline]kafama gore bi kabile bulabilsem afrikaya yerlescem..

[Bu mesaj Cermy tarafından 01 Eylül 2004 22:16 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

huauha millet sonunda aradigim cozumu cebitte bulduk :D bi stand vardi orda gps le ilgili direk daldik chiptech le .. iste adama soruyu kısadan sordum adam bole sole fln dimi dedi (beynimi falan okudu heralde ) evet dedik.. son cvp o cd 6-7 ay sonra satisa cikaricaz ben size kart veriyim dedi aldik gittik .. malesef beklicez %100 dogru bir cd icn .. arada biraz sonra karti koycam buraya isteyenler yararlansın[signature][hline]kafama gore bi kabile bulabilsem afrikaya yerlescem..
Sosyal ağlarda paylaş

kardes bir cd icin 250$ ?? imkansiz bence oyle bisey olamaz.cunku el gps aletleri turkiye haritalarlıyla beraber o fiyata satiliyor zaten.. ben sadece harita cdsini alacam. yani umarıım :)[signature][hline]kafama gore bi kabile bulabilsem afrikaya yerlescem..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cermy, 03 Eylül 2004 18:04 tarihinde demiş ki:
kardes bir cd icin 250$ ?? imkansiz bence oyle bisey olamaz.cunku el gps aletleri turkiye haritalarlıyla beraber o fiyata satiliyor zaten.. ben sadece harita cdsini alacam. yani umarıım :)

AHH be canım benim...Kapitalizmin huyu kurusun dicem ama ben ipaq'in Gps Cdlerine(Tam Tom en iyisi) 300 USD saydım. Cihaz sadece tek terminale broadcast yapıyo.Sanırım sana da o fiyattan verecekler ama hadi hayırlısı...[signature][hline]Cayenne S-Minstrel-11L-ML10
Audi A6-Paladin-7L-ML8
VW Polo-Buffbot-2L-ML6
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ramocan, 11 Eylül 2004 17:16 tarihinde demiş ki:
said:
Cermy, 03 Eylül 2004 18:04 tarihinde demiş ki:
kardes bir cd icin 250$ ?? imkansiz bence oyle bisey olamaz.cunku el gps aletleri turkiye haritalarlıyla beraber o fiyata satiliyor zaten.. ben sadece harita cdsini alacam. yani umarıım :)

AHH be canım benim...Kapitalizmin huyu kurusun dicem ama ben ipaq'in Gps Cdlerine(Tam Tom en iyisi) 300 USD saydım. Cihaz sadece tek terminale broadcast yapıyo.Sanırım sana da o fiyattan verecekler ama hadi hayırlısı...

baba naptin sen ya ? sen o paralari bana versen yolda giderken ben yonlendirirdim senı 7/24 :D .. saka bi yana ben alet amicam sadece cd alicam gercekten bu fiyatlarmidir ? bana kalirsa bu adamlar bana cdyi ucuza verip her ay kira tarzi birsey istiyecekler (uydu baglantisi tarzi vs. ucretleri) .. tabi bu bi tahmin .. ?!?[signature][hline]kafama gore bi kabile bulabilsem afrikaya yerlescem..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...