Goering Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 gemiler için (bütün marmara) baya baya detaylı haritalar biliyorum da dur senin için de bakayım..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 cok sagolasin .. bekliyorum haberini[signature][hline]kafama gore bi kabile bulabilsem afrikaya yerlescem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 benim bildigim sadece sehirler arasi yollar icin var . onlari da en kolay mercedes bmw bayiilerine sorarak bulursun .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 gps haritası var da ücretsiz bulabileceğini hiç sanmıyorum.. turkcell kullanıyor mesela, ama harita satmıyor sistem olarak satıyor.. dhl gibi bir sürü kargo şirketi de kullanıyor..http://www.teknobil.com.tr/tr/index.html -> burası da satıyor, telefon vermişler istiyorsan ara sor mesai saatlerinde..[signature][hline] bkz.[Bu mesaj Goering tarafından 01 Eylül 2004 22:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 bende boyle cok anormal bi fiyat istemiyolarsa satin alabilirm zaten.. ama benim aradıgımda harita degil iste yukaridaki cd gibi bisey istiyorum yani bana boyle bi cd lazım[signature][hline]kafama gore bi kabile bulabilsem afrikaya yerlescem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 http://www.gpss.co.uk/ http://www.gpsturk.net ...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 peder ve valide gayet yaygin bir laf bendepatinaja ta$insa daha iyi olur. Bu arada benim bildigim kadariylada tamamiyle tamamlanmi$ bir gps cd'si yok .[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 goering baktim ben bu siteye biraz . fakat yanlis anlamadiysam bunlar araci internetten takip etmek icin .. yada yer belirleme icin . benim bunlara simdilik ihtiyacim yok benim aradigim sey . arabanin icindeki ekranda haritayi gorebilmek.. ve gidicegim yeri secip yonlendirilmek..arabanin gps paneli gpsturk e bakmistim zaten ama bisey bulamadim [signature][hline]kafama gore bi kabile bulabilsem afrikaya yerlescem..[Bu mesaj Cermy tarafından 01 Eylül 2004 22:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 öf aglıyacam bea :( yardim lutfen.. peder kescek beni vala :D arabayi 1 gun almak icin dustugmuz hallere bak ya .. yardim bekliyorum haberınız ola ;)[signature][hline]kafama gore bi kabile bulabilsem afrikaya yerlescem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 huauha millet sonunda aradigim cozumu cebitte bulduk :D bi stand vardi orda gps le ilgili direk daldik chiptech le .. iste adama soruyu kısadan sordum adam bole sole fln dimi dedi (beynimi falan okudu heralde ) evet dedik.. son cvp o cd 6-7 ay sonra satisa cikaricaz ben size kart veriyim dedi aldik gittik .. malesef beklicez %100 dogru bir cd icn .. arada biraz sonra karti koycam buraya isteyenler yararlansın[signature][hline]kafama gore bi kabile bulabilsem afrikaya yerlescem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 boşver olm al başka biyerin cd sini de baba bak buldum kap anahtarı gel bize akalım ortamlara sora takla atalım falan filan :P bakalım sen nası kullanıyosun, ben ustayım koçum el frenini indirmeden bile giderim :-P[signature][hline]çiptek: ne içtiniz? arkada$: herşeyiöarghhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 VİVA LA CeBİT[signature][hline]anguish grief corruption deception desperation hatred anger death dishonor obedience obsession love suffer pain pain painPAİN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 [signature][hline]kafama gore bi kabile bulabilsem afrikaya yerlescem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 ahuhuauah el frenini indirmeden turlayip parketme ustasidir chiptech amcamiz :D[signature][hline]kafama gore bi kabile bulabilsem afrikaya yerlescem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Hmm..Kardeş sen bu arkadaşla bağlantıya geç ama sana 200-250 USD gibi bi fiyat verirse ağlama tamam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 kardes bir cd icin 250$ ?? imkansiz bence oyle bisey olamaz.cunku el gps aletleri turkiye haritalarlıyla beraber o fiyata satiliyor zaten.. ben sadece harita cdsini alacam. yani umarıım :)[signature][hline]kafama gore bi kabile bulabilsem afrikaya yerlescem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 CeBİT fuarinda var. Bir yazilim firmasi hazirlamişti. Hall 2 de idi yanliş hatirlamiyosam[signature][hline]Follow the energizer tav$ani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 orayada bakmistim.. hatta bi sirket elime bi cd tutusturmustu bunla ilgili .. eve gelince baktim ama benim aradigim sey degildi. buyuk sirketler icin bi olay o[signature][hline]kafama gore bi kabile bulabilsem afrikaya yerlescem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: Cermy, 03 Eylül 2004 18:04 tarihinde demiş ki: kardes bir cd icin 250$ ?? imkansiz bence oyle bisey olamaz.cunku el gps aletleri turkiye haritalarlıyla beraber o fiyata satiliyor zaten.. ben sadece harita cdsini alacam. yani umarıım :) AHH be canım benim...Kapitalizmin huyu kurusun dicem ama ben ipaq'in Gps Cdlerine(Tam Tom en iyisi) 300 USD saydım. Cihaz sadece tek terminale broadcast yapıyo.Sanırım sana da o fiyattan verecekler ama hadi hayırlısı...[signature][hline]Cayenne S-Minstrel-11L-ML10 Audi A6-Paladin-7L-ML8 VW Polo-Buffbot-2L-ML6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: Ramocan, 11 Eylül 2004 17:16 tarihinde demiş ki: said: Cermy, 03 Eylül 2004 18:04 tarihinde demiş ki: kardes bir cd icin 250$ ?? imkansiz bence oyle bisey olamaz.cunku el gps aletleri turkiye haritalarlıyla beraber o fiyata satiliyor zaten.. ben sadece harita cdsini alacam. yani umarıım :) AHH be canım benim...Kapitalizmin huyu kurusun dicem ama ben ipaq'in Gps Cdlerine(Tam Tom en iyisi) 300 USD saydım. Cihaz sadece tek terminale broadcast yapıyo.Sanırım sana da o fiyattan verecekler ama hadi hayırlısı... baba naptin sen ya ? sen o paralari bana versen yolda giderken ben yonlendirirdim senı 7/24 :D .. saka bi yana ben alet amicam sadece cd alicam gercekten bu fiyatlarmidir ? bana kalirsa bu adamlar bana cdyi ucuza verip her ay kira tarzi birsey istiyecekler (uydu baglantisi tarzi vs. ucretleri) .. tabi bu bi tahmin .. ?!?[signature][hline]kafama gore bi kabile bulabilsem afrikaya yerlescem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 digiturk mu bu :P ama güzel olur :) Ya aslında Cermy sonucta 1 kere veriyosun kullanıyosun kırılana kadar yani geçirebildikleri kadar geçiriyolar haliyle.. :D[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. [Bu mesaj Chiptech tarafından 11 Eylül 2004 19:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 M3 ve M5 farumlarında tartıştığımız bi konu var buraya da bak bi istersen... http://www.m5board.com/vbulletin/printthread.php?threadid=28999[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10 Audi A6-Paladin-7L-ML8 VW Polo-Buffbot-2L-ML6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar