Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri

Laorx

Öne çıkan mesajlar

Bilkentin bu bölümü hakkında bir bilgisi olan varmı yada okuyan?[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

Oo amma bilkentli varmış :)

Bende o bölümdeyim başlamak daha nasip olmadı hazırlık sux.

Neyse adı üstünde bilişime giren her türlü elektronik cihazla uğraşacaz programlama öğrencez vede dendiği gibi boşta kalmıyacaz çünkü bilişim sektörü gün geçtikçe gelişiyor ve bizim gibi adamlara ihtiyacı olcak (vay be ne laftı:))[signature][hline]-Çok okuyanmı bilir, çok gezenmi?
-Bence Müjdat Gezen bilir.

[Bu mesaj flameeye tarafından 10 Eylül 2004 20:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yaw bina beni acaip sıktı pfff doğu kampus'e iğrenç diolar?neyse bugün 1. aşama ing. sınavına girdim baya basitti pazartesi cobe'a gircem...[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

yenilerin cope sınavı 3.5 saat ama daha fazla grammer ağırlıklı olacak.

Son 7 saatlik sınavına girenler arasında olduğum için biliyorum insanın olayı bitiyor.Artık writing yazmayı bırakın hadi bitsimde çıkayım diye düşünüyorsunuz.

Yarın 4:30 da belli olucak umarım geçerim.

Bu arada bölüm bildiğim kadarıyla gerçekten çok güzel bir bölüm bilişim çağındayız vede adındanda belli olduğu gibi bu alana yönelik bir bölüm.Benim o bolümde okuyan bir kaç arkadaşım kendilerine hedef olarak Sistem Mühendisliğini koydular. vede şuan için gerçekten çok üst seviyedeler
Sosyal ağlarda paylaş

cope'u geçersem manyak olurda..Binanın doğuda olması ve lise yanı falan olması yıktı beni...Abi liseden yeni kurtuldum yan bina lise HÜHÜÜHÜHÜÜ.........[bide sistem mühendisliğini açarsanız sevinirim nedir?] [signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...

[Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 10 Eylül 2004 22:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ea-fen ortak bölüm olması avantajı var tabi sayısalsan dezavantaj :) sistem mühendislği Büro Yönetiminin fiyakalısıydı galiba ama ondada bilgisayar dersleri var sanırsam dur hemen bakıp geliyom...[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam
A.K.A Xanros
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Maedhros_Laorx, 10 Eylül 2004 22:37 tarihinde demiş ki:
cope'u geçersem manyak olurda..Binanın doğuda olması ve lise yanı falan olması yıktı beni...Abi liseden yeni kurtuldum yan bina lise HÜHÜÜHÜHÜÜ.........

üzülmene gerek yok alışıyorsun zamanla hem onların sana zararı dokunmuyo hem ders zamanlarıda ayrı olduğu için pek rahatsız olacağını zannetmiyorum[signature][hline]RakkaZ h3x0R dUDE
Sosyal ağlarda paylaş

Sistem Mühendisliği
Genel tanım:
Tüm mühendislik alanlarını kapsıyan,makinelerin çalışmasını kontrolünü ve onarımını yapabilecekj bilgi ve beceriye sahip mühendisler yetiştirmeyi amaçlayan bir programdır
Faaliyet Alanları:
Gündelik hayatımızda kullanılan bir çok makinenin tasarımı,üretimi,çalıştırılması,kalite kontrolünün yapılması alanlarında faaliyetgöstern kuruluşlarda mühendis ve yönetici olarak görev alabilirler.
İş bulma Olasılıkları ve Kazanç Durumu:
Bilgisayarların bütünleştirildiği üretim sistemleriyle işgören yüksek teknolojili firmalarda,ileri otomasyon ürünleri ve makineler geliştiren ve kullanılan araştırma merkezlerinde,kamu ve özel sektöre ait kuruluşlarda kolaylıkla iş bulabilirler
Mesleğin gelecek 10 Yıldaki Durumu:
Gelişen teknoloji ile daha aranılan bir meslek dalı olacaktır
KAYNAK:Final Reber 2004

Demin amma sallamışım ha :)[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam
A.K.A Xanros
Sosyal ağlarda paylaş

para kazanmamiz abi denerek uretilmis bir bolumdur

yada azicik teknisyen yapalim ama bole t.ssakli bir bolum adi koyalim.

piyasadan habersiz arkadaslarim neye gore ihtiyac var?
Bilgisayar muhendislerinin yapamayip bu arkadaslarin yapabildigi nedir? yada diger muhendislerin?

her zamanki gibi amcaoglundan duyduklariyla bilgi veren dershane rehber hocalariyla paragoz rektorlerin bolumu hos gelmissiniz beyler ama asil olan muhendistir unutmayin asla.
Sosyal ağlarda paylaş

onlyreal naaptın bea...şuan yediğim üzümler boğazımda kaldı walla ölüyodum...neyse bilgisayarla uğraşıyımda o yeter bana..[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

birincisi sunu ogrenin lutfen

sistem muhendisliginin microsfot un verdigiyle alakasi hic ama hic yoktur.

sistem muhendisligi endustri muhendisliginin bilgisayar katilmis halidir.

temel olarak kontrol sistemleri uzerine gidilir. Simdiye kadarki butun mezunlarida iyi yerde benim okulumda. microsftunki ise basit paralar verilip sinavlarla alinan microsoft sertifikasidir benim bahsettigim osym onayli universitede okunan ve MUHENDIS olunan bolumdur.
Sosyal ağlarda paylaş

hehehe inşallah geçersin bakalım ben ne yapcam..ilk sınav baya basitti..writingden baya korkuyom baya şaçmalarımda:)[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...